Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

W Polsce szykuje się kolejny krach inwestycyjny

Autor  |  ~myslaca [79.186.183.*]    2010-03-12 21:56
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Juz byl boom inwestycyjne w mieszkania. I co z tego wyszlo? Ze 90% ludzi pracujacych nie stac na zwykle mieszkania! Co mnie obchodza te cholerne inwestycje! Ja nic z tego nie mam! Europa Zachodnia daje nam kase na rozwoj. Ale kto wygrywa te projekty? CZy nie firmy zachodnie? Wiec wiekszosc tej kasy i tak wraca do tych co ja wylozyli. Nie chce wielkich obrzydliwych stadionow! Chce boiska, korty tenisowe, plywalnie i sciezki rowerowe - ja tego potrzebuje a stadion to chyba dla terrorystów, zeby pieprzneli tam jakas bombke!
Rzad powinien zajac sie problemem mieszkaniowym polaków - zlikwidowac programy rodzina na swoim i wszelkie inne podejrzane ulgi dla wybranych grup spolecznych. Nie wypada zeby z podatków biedoty doplacac do zakupow klasy wyzszej sredniej. Klasa srednia to tez biedota, tyle ze miejska. Zlikwidowac wszystkie zmowy cenowe z branzy materialow budowlanych oraz kartele mafijne deweloperow i bankierow. Wycofac sie z glupiego pomyslu ze dzialalnosc biur nieruchomosci musi byc reglamentowana. I OBNIZYC WRESZCIE CENY 40 metrowych nor w miastach! Polacy nie moga byc niewolnikami bankierow i deweloperow!

Auta dla Firm w Super Ofercie!

Fiat Professional : Ducato, Doblo, Scudo, Fiorino
Sprawdź rabaty w Viamot – Dealer w Krakowie!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »