Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

to może przedstaw szczegóły polisy

Autor  |  ~antydoradca [83.7.144.*]    2010-01-01 22:19
ja chetnie zainwestuję w taki sposób kwotę zdecydowanie 7 cyfrową.
Jesli propozycja jest sensowna jestem w stanie zgromadzić klientów o portfelach nawet 8 cyfrowych.

Proszę mi podać PARAMETR który doprowadzi do tego, że moje pieniądze przyniosą REALNE korzyści z uwzglednieniem ryzyka (prawdopodobieństwo śmierci dość łatwo przewidzieć, więc pewnie niedrogiego).

Załóżmy, że wpłacam - dla uproszczenia jednorazowo - 1000 polskich pensji minimalnych (czyli 1317000 zł). Mam 40 lat.....
będę chciał być emerytem w wieku 60, 65 lub 70 lat (jeszcze nie wiem). Od 65 roku życia będę dostawał jedną z najwyższych możliwych emerytur z ZUS i OFE (zarabiam znacznie ponad tzw 30 krotność).
Prosze mi podać wysokość mojej emerytury w relacji do dowolnego parametru ekonomicznego (np. minimalna pensja) oczywiście dla 3 powyższych wariantów przejścia na emeryturę.
Nie oczekuję odpowiedzi że emerytura wyniesie np 5.000 zł - bo nie znam ceny piwa za 30 lat, i nie wiem czy 5000 zł wystarczy na jedno piwo....
oczekuję prostego parametru.... jesli uznam ofertę za uczciwą poproszę o podesłanie stosownych umów i zapewniam wyłączność.
Niestety nie jestem zainteresowany regularnymi wpłatami - moje comiesięczne dochody różnią się czasem 30 krotnie, więc jedyna sensowna opcja to wpłata gotówką....
Jeśli ma pan 5% od tego typu wpłat, to walczy Pan o 66 tys. zł.....
Na razie

Nowość na polskim rynku butów klasycznych
Salon LODING w warszawskiej Galerii Mokotów
to pierwszy w Europie Środkowo-Wschodniej
salon z ekskluzywnym francuskim obuwiem i odzieżą
dla mężczyzn

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »