Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Terminal za 1,22 zł to fikcja

Autor  |  ~Przedsiębiorca [78.8.44.*]    2008-11-02 14:31
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Korzystałem z oferty Polbanku przez 1 miesiąc. Na szczęście nie zrezygnowałem z poprzedniego operatora. Nie dość, że zmuszono mnie do jakiegoś dziwnego kredytu, który miał kosztować 1%, musiałem założyć konto w Polbanku (9 zł) a jak chciałem oglądać codziennie środki za zapłacone kartą towary to jeszcze kazano mi płacić za polecenie zapłaty 0,99 zł dziennie. Poza tym umowa mówi wyraźnie, że terminal kosztuje 100 zł miesięcznie netto (takiej ceny nie ma nikt) tylko korzystam z promocji 99 %. Ale nie mam pewności, kiedy ta promocja skończy się.
Poza tym terminal dostarczany przez Polbank to jakiś szrot. Wolniej łączy, klawisze po wciśnięciu przeskakują, często odrzuca transakcje, nie realizuje niektórych kart VISA. Dobiła mnie sytuacja, kiedy mój stały klient posiadający złotą kartę został odrzucony przez Polbank. Pogoniłem przedstawiciela Polbanku. Wróciłem do swojego Eservice. Zaproponowano mi dodatkowe usługi i wreszcie będę mógł się zajmować swoją działalnością a nie myśleć co dziś z moim terminalem...

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »