Siarczysty mróz zbiera śmiertelne żniwo
Jakiś idiota pisze o noclegowniach i nawet nie wie co pisze ! Ja bym takiemu kazał chociaż jedna dwie noce przespać na noclegowni. Obojętnie albo z MOPS-u ; albo z zakonu. To by się szybko nauczył pisać mądrze ! Jak by go oblazly wszy, czasami pluskwy, sporadycznie mendy ! Znam te przytułki na wylot od dziesięciu lat !! I bardzo dobrze wiem co piszę ! A takiego idiotę to bym wziął na obchód, Ale nie na pokaz do telewizji , tylko na co dzień wyrywkowo po jadłodajniach. Tak jak to jest na ul. Dietla "Caritas" gdzie bezdomni jedzą zalewajke z ostrą papryką żeby lepiej grzała i nie było czuć starych produktów a jadzą tymi samymi łyżkami plastikowymi zbieranymi pod presją wyrzucenia z jadłodajni !? A na noclegowni ul.Makuszyńskiego zawszony obiekt na 300 osób. W ubiegłym roku wyrzucili dwa kontenery zawszonych materacy ! Ale jak jest telewizja radio lub jakaś tam prowizoryczna kontrol, to wybierają swoich zaufanych debili którzy z oczami wzniesionymi do P.Boga opowiadają cudowne życie i pomoc dla bezdomnych.
A tobie idioto napiszę tak jak musiałem wyrzucić całe zimowe ubranie, bo inaczej sie tej zarazy nie pozbędzie, to Opieka Społeczna na oś Teatralnym wróciła mi TYLKO 100,-zł
Idioto , napiszę ci jeszcze że jako starszy człowiek i schorowany na okulary do czytania staram się już ponad rok czasu, i nie wiadomo co dalej ! A tobie idioto proponuję test = sprawności życiowej , ja Ci dam ten mój zasiłek stały inwalidzki 444.- + 20,- na wyżywienie.Leki i itp , Oraz status bezdomnego (10-lat staram sie o odzyskanie mieszkania i ECHO ) i zboku przyglądnę się jak długo będziesz żył !? Czy wytrzymasz w takich warunkach dwa miesiące. Proponuje Ci frajerze, jak coś piszesz o oprzyj to na prawdziwych faktach , a nie wprowadzaj świat internetu w błąd !?..
(to pewnie wypuścili jakiegoś pikusia z Rady Miasta żeby głupoty napisał)
A tobie idioto napiszę tak jak musiałem wyrzucić całe zimowe ubranie, bo inaczej sie tej zarazy nie pozbędzie, to Opieka Społeczna na oś Teatralnym wróciła mi TYLKO 100,-zł
Idioto , napiszę ci jeszcze że jako starszy człowiek i schorowany na okulary do czytania staram się już ponad rok czasu, i nie wiadomo co dalej ! A tobie idioto proponuję test = sprawności życiowej , ja Ci dam ten mój zasiłek stały inwalidzki 444.- + 20,- na wyżywienie.Leki i itp , Oraz status bezdomnego (10-lat staram sie o odzyskanie mieszkania i ECHO ) i zboku przyglądnę się jak długo będziesz żył !? Czy wytrzymasz w takich warunkach dwa miesiące. Proponuje Ci frajerze, jak coś piszesz o oprzyj to na prawdziwych faktach , a nie wprowadzaj świat internetu w błąd !?..
(to pewnie wypuścili jakiegoś pikusia z Rady Miasta żeby głupoty napisał)
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Siarczysty mróz zbiera śmiertelne żniwo ~obeznany-doświadczon, 2012-02-05 09:46

|
|
|