Re: Złótówka leci na łeb, na szyje, a ci chcę jeszcze obniżać stopy?
Ja kupuje za lotuwki ! HA HA ! 100 % racji ! Ktoś musi wrzeszczcie powiedzieć nie dla ograbiania Narodu Polskiego przez polski kler na podstawie patologicznego tzw. konkordatu !
Ciekawe kiedy tzw. wielki Premier zablokuje patologiczny KONKORDAT !? Ile kosztuje POLSKIEGO podatnika tzw. złodziejski konkordat 5 miliardów 8 a może więcej tam szukać kasy na służbę zdrowia ! , budowę dróg i co tej kosztochłonnej patologii nikt nie widzi ? Nie dla na totalne i powszechne zatrudnianie czarnych nierobów na wysoko płatnych pensjach i nie tylko, w rożnych instytucjach Państwa Polskiego ( szkoły ,wojsko, policja urzędy celne itd itp ) Polski podatnik do tej lichwy dokłada rocznie ok. 7 miliardów zloty, nie ma w świecie takiej totalnej patologii. Oj by musiały być te czarne nieroby w Czechach, Francji, Hiszpanii tam by dostali nauczkę ,że Państwo to dobro wspólne i przestrzeganie prawą obowiązuje wszystkich a nie tylko maluczkich.
Ciekawe kiedy tzw. wielki Premier zablokuje patologiczny KONKORDAT !? Ile kosztuje POLSKIEGO podatnika tzw. złodziejski konkordat 5 miliardów 8 a może więcej tam szukać kasy na służbę zdrowia ! , budowę dróg i co tej kosztochłonnej patologii nikt nie widzi ? Nie dla na totalne i powszechne zatrudnianie czarnych nierobów na wysoko płatnych pensjach i nie tylko, w rożnych instytucjach Państwa Polskiego ( szkoły ,wojsko, policja urzędy celne itd itp ) Polski podatnik do tej lichwy dokłada rocznie ok. 7 miliardów zloty, nie ma w świecie takiej totalnej patologii. Oj by musiały być te czarne nieroby w Czechach, Francji, Hiszpanii tam by dostali nauczkę ,że Państwo to dobro wspólne i przestrzeganie prawą obowiązuje wszystkich a nie tylko maluczkich.
- Złótówka leci na łeb, na szyje, a ci chcę jeszcze obniżać stopy? ~nie w ciemię, 2009-02-13 16:36
- Ten artykul swiadczy o kompletnym nieuctwie czlonkow RPP i wielu ~Leszek, 2009-02-13 16:42
- Re: Ten artykul swiadczy o kompletnym nieuctwie czlonkow RPP i wielu ~Grzdyl, 2009-02-13 17:00
- Re: Ten artykul swiadczy o kompletnym nieuctwie czlonkow RPP i wielu ~lon, 2009-02-13 17:13
- Analitycy: spadająca inflacja skłoni RPP do obniżki stóp w lutym o 50 pu ~srus, 2009-02-13 17:27
- Analitycy: spadająca inflacja skłoni RPP do obniżki stóp w lutym o 50 pu ~osw, 2009-02-13 17:28
- Analitycy: spadająca inflacja skłoni RPP do obniżki stóp w lutym o 50 pu ~rozsądny, 2009-02-13 18:24
- Ci idioci z RPP spowodują hiperinflację !!! ~Mason, 2009-02-13 18:40
- Re: Ci idioci z RPP spowodują hiperinflację !!! ~rocky, 2009-02-13 19:54
- Re: Złótówka leci na łeb, na szyje, a ci chcę jeszcze obniżać stopy? ~Jarek, 2009-02-13 19:57
- Analitycy: spadająca inflacja skłoni RPP do obniżki stóp w lutym o 50 pb ~Zdzisław, 2009-02-13 19:57
- Analitycy: spadająca inflacja skłoni RPP do obniżki stóp w lutym o 50 pb ~Tantaloc, 2009-02-14 06:01

|
|
|