Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Re: tylko po co to robisz?

Autor  |  ~hmmm [194.177.28.*]    2010-02-24 18:10
Dla mnie jak i dla wszystkich czytających to forum (tego posta) sprawa jest jasna - nie masz uprawnień KNF do ZARZĄDZANIA...
Ja mam uprawnienia KNF (do czynności agencyjnych) i produktowe z kilku TU - nie wstydzę się tego i mogę o tym pisać. Ty jak widać nie chcesz się przyznać, że nie masz uprawnień do ZARZĄDZANIA tylko SPRZEDAWANIA a to kolosalna różnica.

I tu nie chodzi o legitymowanie numerem bo nas on nie interesuje - chcemy się tylko dowiedzieć jakie masz uprawnienia (powtarzam to pytanie chyba po raz 5 albo 6 i nadal nic).

Piszesz, że nie możemy/nie chcemy sobie pomóc - ja mogę ci pomóc znaleźć klienta tylko muszę mieć pewność z kim współpracuję. Agencików na forum jest mnóstwo a mnie niestety oprócz pasji do inwestowania i wyników długoterminowych przekonują posiadane uprawnienia (żeby od strony prawnej mieć czystą i klarowną sytuację).
Jeśli spotykam się na forum z człowiekiem godnego zaufania i szczerego to mogę go polecić innym jako skarbnice wiedzy (np.4tunat). Ale jak ktoś udziela wymijających odpowiedzi a jego odpowiedzi nie mają nic wspólnego z merytoryczną stroną dyskusji (a takie są Twoje ostatnie wypowiedzi - "naskakiwanie na mnie i pisanie o mojej niskiej inteligencji i o tym, że nie będziesz ze mną dyskutował) to niestety ale tracę zaufanie do takiej osoby (i inni forumowicze też).
Jeśli dyskusja ma być szczera i merytoryczna to musimy wiedzieć z kim mamy do czynienia - bo jeśli z Doradcą Inwestycyjnym to chylę czoła (za marnowanie czasu tak wybitnej inteligencji na forum). A jeśli ze zwykłym agencikiem Aegona albo innego TU - to bardzo przepraszam - wielu tu takich "cudotwórców".

Auta dla Firm w Super Ofercie!

Fiat Professional : Ducato, Doblo, Scudo, Fiorino
Sprawdź rabaty w Viamot – Dealer w Krakowie!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »