Re: Ta jasne nie ważne czy firma upada czy ma się świetnie tylko liczy s
Autor | ~Nowy [192.168.3.*]
2010-03-21 01:35
Zobacz wątki dotyczące Dom Maklerski IDMZobacz profil Dom Maklerski IDM
Cała ta śmiechu warta analiza techniczna została wymyślona przez cwaniaków żeby łatwiej rznąć frajerów z kasy.
Powiedzą - sprzedaj frajerze bo na wykresie kreseczka przebiła linijeczkę i frajer sprzedaje ze stratą. Powiedzą - kupuj frajerze bo jest trend wzrostowy i frajer się ubiera na górce w akcyjki. A potem od nowa - sprzedaj frajerze ze stratą, kup na górce, sprzedaj ze stratą, bo kreseczki wykresu mówią, że trzeba tak zrobić.
I tak golą w koło Macieju biednych ludzi z pieniędzy.
Mam te ich g warte wykresy w d.
PS
Na wykresie IDM widzę na na przyszły tydzień formację pawiana z rodziną. Tylko nie wiem co to oznacza. Być może opady śniegu albo jeszcze co innego.
Powiedzą - sprzedaj frajerze bo na wykresie kreseczka przebiła linijeczkę i frajer sprzedaje ze stratą. Powiedzą - kupuj frajerze bo jest trend wzrostowy i frajer się ubiera na górce w akcyjki. A potem od nowa - sprzedaj frajerze ze stratą, kup na górce, sprzedaj ze stratą, bo kreseczki wykresu mówią, że trzeba tak zrobić.
I tak golą w koło Macieju biednych ludzi z pieniędzy.
Mam te ich g warte wykresy w d.
PS
Na wykresie IDM widzę na na przyszły tydzień formację pawiana z rodziną. Tylko nie wiem co to oznacza. Być może opady śniegu albo jeszcze co innego.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- co myślicie o skupie akcji - dyskusja ~maleficium5, 2010-03-20 17:35
- Re: co myślicie o skupie akcji - dyskusja ~maleficium5, 2010-03-20 17:54
- Re: co myślicie o skupie akcji - dyskusja ~ja, 2010-03-20 19:05
- Re: co myślicie o skupie akcji - dyskusja ~maleficium5, 2010-03-20 21:46
- po co tracić czas na czytanie tego i gdybanie jak tak naprawę ~żuczek, 2010-03-20 21:56
- Ta jasne nie ważne czy firma upada czy ma się świetnie tylko liczy się ~Nowy, 2010-03-20 22:25
- Re: Ta jasne nie ważne czy firma upada czy ma się świetnie tylko liczy s ~wolf, 2010-03-20 22:31
- Re: Ta jasne nie ważne czy firma upada czy ma się świetnie tylko liczy s ~żuczek, 2010-03-20 22:35
- Re: Ta jasne nie ważne czy firma upada czy ma się świetnie tylko liczy s ~Nowy, 2010-03-21 01:35
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|