Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Sales Profi

Autor  |  ~Klaudia [89.74.107.*]    2010-03-07 13:08
Witam,

na wstepie powiem, ze pracuje dla SP od poczatku jej istnienia
Znam i Darka i Tadeusza. Obaj mnie szkolili i dalej szkolą.
Moja struktura liczy 5 doradców i radzi sobie bardzo dobrze. Pieniadze dostajemy zgodnie z planem kariery w ustalonych terminach.

Jesli ktos z tutaj piszacych ma problem z prowizja niech sie kontaktuje z Biurem - telefon odany w zakladce kontakt na stronie firmy. Adres juz padal kilkakrotnie - nie zamierzam sie powtarzac.

Sukcesy? Owszem są, jak chocby listy rekomendacyjne od obsluzonych firm.

jesli ktos inny Was szkolil w Krakowie to moze warto byloby sie zainteresowac kto zacz.

Oszustwa? Piramida na OFE?? Brednie

a Ankieta? Czy ktoś z 'szumnie plujacych na firme pracownikow' raczyl sie jakkolwiek z nia zapoznac?
i isc do klienta z nia? Gdyby ktos z tutaj się wypowiadajacych NAPRAWDE pracowal z ankieta to wiedzialby CO OFERUJE SP klientowi.

Domyslam sie, ze ZADEN z klientow, ktorzy teraz pluja na marke nie mial kontaktu z doradca, który przeprowadzal wstepna ankiete, doradca nie mial teczki firmowej i nie wyjasnil wszystkiego od poczatku.

Tak wlasnie dziala PRAWDZIWY, PRZESZKOLONY przez Darka i Tadeusza doradca pracuje.

jesli nie mieliscie takich szkolen to zainteresujcie sie KTO Was szkolil. I kontaktujcie z biurem zamiast tylko gdakac. Najlatwiej jest narzekac. Jesli macie watpliwosci to DZIALAJCIE!!!

FIRMA WYJASNIA WSZYSTKIE NIEJASNOSCI. kontakt z firma na stronie [zapraszam do zapoznania si z nia]

Ja osobiscie rowniez chetnie wyjasnie zaistniala sytuacje i pomoge jesli ktos zamiast pluc na firme bedzie chcial sprawe naprawde WYJASNIC!!!!

kontakt ze mna: gg: 9641921

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »