Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Sales Profi

Autor  |  ~Nie pracuję dla SP [77.115.90.*]    2010-03-03 00:10
Chwalę Sales Profi, bo choć w niej nie działam, to mam okazję przyglądać się tej firmie współpracując na innym polu. A że mam możliwość porównania różnych organizacji to z tej możliwości korzystam. Wiem co reprezentuje sobą bystrzejsza część SP, wiem co potrafi Tadeusz J. i wiem co reprezentują menedżerowie ww. firm - dlatego pozwalam sobie na stwierdzenia o poziomie większości przedstawicieli przytoczonych powyżej organizacji i peany zachwytu nad "technoogią" i skutecznością SP.

Nawet konkurencja zazdrości osiągnięć Sales Profi - w stwierdzeniu " ... kilkuset naiwnych studenciaków ..." jest niekłamany podziw i zazdrość o niesamowity sukces!
Wskażcie choć jednego menedżera z którejkolwiek z tych firm, który w ciągu roku zrekrutował KILKUSET współpracowników! To pokazuje wyższość metod pracy SP nad innymi z rynku. są tylko dwie metody - skuteczne i nieskuteczne. Sales Profi stosuje te SKUTECZNE. Dlatego ludzie odchodzą od konkurencji i przechodza do SP, dlatego w SP widzą większą szansę na sukces niż w innych organziacjach.
Dlatego Sales Profi budzi tak wielką zazdrość u konkurencji.
Jak mawiają filozofowie - "prawda sama się obroni". Sukcesu SP nie zakłócą nawet takie incydenty jak przytaczane powyżej. Porozmawiajmy za pół roku, porozmawiajmy za rok - konkurencja coraz bardziej będzie odstawała. Kto zna historię sukcesów Tadeusza J. wie, że każda struktura, której on się dotknie "zamienia się w złoto" :-)
Ot, taki to już urok tego niekwestionowanego guru sprzedaży.
Drodzy partnerzy biznesowi, konkurenci i inni "aktorzy" rynku finansowego -pokażcie, że jesteście lepsi, pokażcie że również potraficie zbudowac coś z niczego. Jesli taki "magik" się pojawi odszczekam wszystko, ale na razie uważam, że to ja mam rację, więc pozwolicie że przy niej pozostanę. Po prostu Sales Profi jest niesamowitym zjawiskiem - rzekłbym cudem - tego rynku i niepomogą tu zaklinania zawistnych konkurentów, w rok przegonił wielu "wielkich", w dwa lata przegoni wielu "większych od wielkich" :-)
To jest właśnie siła technologi i doświadczenia Tadeusza J. :-)
Sales Profi - powodzenia, tak trzymać!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »