Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Sales Profi

Autor  |  ~nowa [83.11.150.*]    2009-10-24 13:57
A ja myślę tak.
Gdyby firma była poważna to najpierw szkoliłaby pracowników (byłam na info i na dwóch PSEUDOSZKOLENIACH i usłyszałam ze mam szczęście bo nie muszę płacić za to szkolenie a przecież moja droga firmo SALES PROFI kiedy zatrudinasz kogoś szkolenia owszem są płatne ale osobie którą zatrudiansz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),
Sprawa numer dwa bez podpisania umowy i wpisania mnie do KNF dano mi U1 i U2 obiecano jakąś błyskotkę i kazano przynieść spisane deklaracje ale bez mojego podpisu bo oczywiście nie mam licencji...
Zadawałam mnóstwo pytań, bo wiele było niejasności, zadawałam też pytania jakie mógłby zadawać klient i spotkałam się z tradycyjną manipulacją "zdartej płyty", powtarzanie wciąż tego samego, żeby tylko zagadać, zmienić temat...
Niestety na żadne pytanie nie uzyskałam satysfakcjonującej odpowiedzi...
Nie wchodzę w to bo moimi pierwszymi klientami są rodzice i znajomi i nie zrobię niczego co mogłoby im w jakikolwiek sposób zaszkodzić.

Chętnie spotkam się osobiście z panem Dariuszem albo Tadeuszem i powiem o swoich spostrzeżeniach.

Ps. Jak się chce pracować z ludźmi i sprzedawać im cokolwiek musisz być tego pewien i chcieć tego. Ja miałam zbyt wiele niepewności, nie byłabym wiarygodnym doradcą... Niestety te niepewności wzbudziło we mnie funkcjonowanie firmy i jej komletny chaos.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »