Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Polskie Doradztwo Majątkowe

Autor  |  ~SANI [109.243.133.*]    2010-02-18 23:31
Może nie uwiezycie, ale jak wszystkich Was się czyta to jak dla mnie totalna dziecinada na zasadzie: chce cukierka, nie dostaniesz cukierka.
Tylko ciekawa jestem kim są osoby, oprócz ostatnich postów, które tak bardzo zachwalają PDM i tak bardzo je bronią??
Wybaczcie ale dla mnie bardziej wiarygodne są osoby, które przedstawiają się jako byli pracownicy, choć sama wybieram się na rozmowę do tejze firmy( choc telefonicznie nie udzielono mi informacji na czym ta praca polega).
Niestety miałam juz przyjemność np. z Nordeą, czy też AXA i jestem zdania, że dobrze jest się w porę wycofać. Niestety, ale w tym biznesie zarabiają osoby "dyrektorzy", którzy zasiadaja już te stanowiska od dawien dawna czekając na ambitnych, kreatywnych i zorganizowanych ludzi, którzy "będą na nich zarabiać". Brzmi to troszeczkę kolokwialnie, jednak w ten sposób można to najlepiej ująć. Dla mnie niezrozumiałym jest jak można sprzedawać produkty finansowe(nie wspomne już, że znajomym na podstawie których tworzy się bazy danych), które są tak zabezpieczone kruczkami, że nawet ja nie byłabym tym zainteresowana wiedząc o tym(choć potencjalni klienci wiedzec tego nie mogą:))
Nie wypowiem się na temat PDM, gdyż jest mi ten temat obcy. Mam jedynie nadzieję ze nie będzie ta firma działała na zasadzie wyzej wymienionych.
Ponadto chcę nadmienić, że jest to moje indywidualne zdanie i nie moze ono być powodem do podjęcia przez kogokolwiek decyzji.
Pozdrawiam
SANI

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »