Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Polska Korporacja Finansowa

Autor  |  ~posiadacz pożyczki [87.96.30.*]    2009-04-10 10:25
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Co chwilkę pisze na internecie lub w gazetach o innych bankach takich jak Get in Bank, Milenium, Polbank, PKO też , że UOKiK poddał postanowienia umów za niezgodne z prawem no i co z tego wynika? Nic ludzie dalej biorą pozyczki czy to w bankach czy instytucjach pozabankowych a z tego tylko co 5 klient cokolwiek czyta jak dostanie umowę, a potem płacze że w biurze inna była mowa. Liczą się zapisy umowy a nie ustne wyjaśnienia sprzedawcy / agenta!!!!!! Jak w umowie pisze ze oprocentowanie jest zmienne to co ludzi robią potem wielkie oczy jak wysokość raty zwiększa im się o 50%, albo jak ktos bierze w obcej walucie to na co liczy ?? Na zysk oczywiście, lecz gdy zmnienią się warunki na rynku polskim i wartość obcej waluty zmienia się to logiczne że tez zmieni się rata a ludzie wtedy znowu krzyczą i od OSZUSTÓW wyzywają banki, to samo z zabezpieczeniami jeżeli w umowie pisze że trzeba przedstawić zabezpieczenie kredytu a ktoś nie wywiązuje się z umowy to już jego problem że wydał kasę i ją stracił. Gdyby ludzie czytali a nie oglądali wszystkie umowy czy to bankowe czy pozabakowe to nie było by tylu zaskoczonych osób które de facto same chcą OSZUKAĆ banki lub instytucje pozabnkowe. A to forum nie było by nasycone tak nienawiścią ludzką.
Śmiać mi się chce z takich ludzi którzy stają się tylko posmiewiskiem swoich sąsiadów jak się pochwalą że według ich mniemania zostali OSZUKANI!! A gdy się takiej osoby dopytasz o szczeguły zawsze wychodzi jedno : " NIE CZYTAŁEM UMOWY, NIE DOCZYTAŁEM ISTOTNYCH RZECZY - GŁUPI JESTEM " Tak tak - zawsze na końcu tak wychodzi ale oczywiście ludzie sami się do tego nie przyznają - wolą powiedzieć że zostali oszuklani-BZDURA wystarczy tylko czytać!!!!!!!!!!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4 5     Następna strona »