Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Re: ładne:-)

Autor  |  ~Doradca Lokaty Inwes [83.242.94.*]    2010-02-25 12:22
Dokładnie tak.

Mam uwagę na temat wątku utworzonego przeze mnie.
Udało mi się zwrócić uwagę na to, że merytoryczna dyskusja na temat efektywności zarządzania inwestycją nie jest ważnym tematem na forum biznesowym :-) Dla mnie zaskakujące i zabawne.

Wydawało mi się, że odezwą się głosy w rodzaju: Stary, jaką masz metodę? Co mógłbyś powiedzieć o bieżącej sytuacji na rynku akcji/walut/surowców? Ale ważniejsze okazało się "jesteś z mojej grupy koleżeńskiej/... czy nie?

Tak teraz, jak codziennie stosuję metodologię, która przynosi efekty 15-40% rocznie. Robie to zawodowo i legalnie.
Byłem zainteresowany wymianą uwag o metodologii zarządzania inwestycjami. Tak sformułowany temat wątku ujawnił niespodziewanie wysoki poziom frustracji kilku forumowiczów. Dla reszty musiał sprawiać wrażenie "niezrozumiałej pyskówki".

Dla wszystkich była to okazja do zauważenia, ze fora rzadko służą zwiększaniu wiedzy, a raczej dzieleniu się i uzgadnianiu kierunków emocji w bieżącej sytuacji inwestycyjnej. Te zjawiska opisuja podstawowe teorie analizy technicznej. Dla mnie, na obecnym etapie wiedzy i doświadczenia to wielokrotnie powtarzane spostrzeżenia. Obserwacja w prowadzeniu ionwestycji jest równie ważna jak wiedza.

Będę się wielokrotnie wypowiadał w kwestiach inwestycyjnych na tym forum, choć na pewno nie regularnie. Większość czasu poświęcam rachunkom Moich Klientów. Jeżeli spotkam osoby zainteresowane współpracą ze mną, odpowiem na zaproszenie do współpracy w miarę bieżących mozliwości czasowych. Pzdr

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »