Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Re: Konwersja w AXA czas trwania

Autor  |  ~Damian [83.7.118.*]    2010-01-29 00:30
Dziękuje serdecznie za odpowiedz. Muszę przyznać , że informacje można od państwa uzyskać szybko i żetelnie ( proszę pozdrowić Panią Martę z infolini nazwiska nie pamiętam ) udzieliła mi dokładnej i żetelnej odpowiedzi na temat alokacji i konwersji.

Mam nadzieje, że w przyszłości zostanie to również usprawnione do jeszcze szybszego odzyskania kontroli nad pieniędzmi, bo jednak ten program na portalu z 3 dniowym opóźnieniem to totalna lipa. :)

A jak jest w przypadku, gdy podczas wykonywania konwersji, (która jeszcze sie nie została skończyła) nadam zlecenie wykonania konwersji na innej części mojego portfela(która w poprzednim zleceniu nie została ujęta). Kiedy jest rozpoczcie wykonywania kolejnej dyspozycji konwersji. Wg OWU po zakończeniu poprzedniej ale:
1) po zakończeniu w rzeczywistości czyli po 2-4 dni od daty poprzedniego dyspozycji mkonwersji
czy
2) po zakończeniu w tym nieszcześnym programie liczącym czyli maksymalnie po 7 dniach roboczych od zlecenia poprzedniej

Mam nadzieję ,że w przyszłości bedzie można wykonywać parę operacji na raz dotyczących różnych subfunduszy w portwelu. Bo jak wiadomo wieksze mozliwości szybkiego reagowania to szansa na wieksze zyski, i mniejsze straty.
(7 dni dla giełdy bez moiżliwości kontroli pozostałej częsci portfela podczas wykonywania poprzedniej dyspozycji to moze osnaczać nawet 10%strat :))
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

Nowość na polskim rynku butów klasycznych
Salon LODING w warszawskiej Galerii Mokotów
to pierwszy w Europie Środkowo-Wschodniej
salon z ekskluzywnym francuskim obuwiem i odzieżą
dla mężczyzn

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »