Re: Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką
Dnia 2010-02-03 o godz. 10:49 ~Mariusz napisał(a):
> Nie rozumiem Waszych wątpliwości. Wszyscy wybraliśmy p.
> Tuska i PO. Niestety.
Powiedz mi drogi" Mariuszku" jak uratować mój kraj od ruiny i opłacic KRUZ,młodych emerytów w 35 roku zycia.rencistów naciagaczy,służbę zdrowia,wojsko,policję i tych wszystkich konsumentów pieniędzy budżetowych.Ktos musi na nich zapracowac.
Uwazam,że poczynione oszczędności w 2009 roku i dobre gospodarowanie przyniesie
jednak efekty i lepsze życie w mojej Ojczyżnie.Trzymaj kciuki za dobre rządy PO i premiera bo jak przyjdą "maluchy "to zobaczysz co będzie.
Pozdrawiam,BeSt.
> Nie rozumiem Waszych wątpliwości. Wszyscy wybraliśmy p.
> Tuska i PO. Niestety.
Powiedz mi drogi" Mariuszku" jak uratować mój kraj od ruiny i opłacic KRUZ,młodych emerytów w 35 roku zycia.rencistów naciagaczy,służbę zdrowia,wojsko,policję i tych wszystkich konsumentów pieniędzy budżetowych.Ktos musi na nich zapracowac.
Uwazam,że poczynione oszczędności w 2009 roku i dobre gospodarowanie przyniesie
jednak efekty i lepsze życie w mojej Ojczyżnie.Trzymaj kciuki za dobre rządy PO i premiera bo jak przyjdą "maluchy "to zobaczysz co będzie.
Pozdrawiam,BeSt.
- Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką ~osw, 2010-02-03 09:24
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2010-02-03 10:21
- Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką ~A_Szczecin, 2010-02-03 10:38
- Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką ~Mariusz, 2010-02-03 10:49
- Re: Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką ~BeSt, 2010-02-03 17:10
- Jeszcze przez 5 miesięcy odliczysz VAT od auta z kratką ~Maciekk, 2010-02-03 11:20

|
|
|