Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Re: jeśli to łączysz z inną praca, to nie tak drogo:-)

Autor  |  ~menago axa [77.254.218.*]    2009-12-07 21:32
Axa to najgorsza firma na rynku ubezpieczeń takie jest moje skromne zdanie, prowizje z pasa startowego owszem są wysokie, ale nie za 6.500 produkcji z podziałem na life i total, w ampliko masz tyle samo za max 3600, poza tym to jedyna firma która daje umowy na wyłączność absurd przy prowadzeniu własnej działalności gospodarczej, umowa jest w wariancie podstawowym puf stażysta na dwanaście miesięcy, jednym ze składników wynagrodzenia jest dodatek stażowy, w całości do zwrotu jeśli się rozwiąże umowę przed upływem 12 miesięcy lub potem wjs(współczynnik jakości sprzedaży) spadnie poniżej 75%, dyrektor wam tego nie powie podczas rekrutacji a umowa ma ponad 100 stron i karzą ją wam podpisywać natychmiast bez możliwości czytania. Wyciągałem tam kasę na poziomie 4000 tyś ale za mówienie co myślę do dyrektora dostałem wymówienie bez podania przyczyny w przeddzień odwołania go ze stanowiska, jak czytam o tamtym dyrektorze z jeleniej utwierdzam się w przekonaniu że sami ch...j tam pracują. Znam osobiście iwana i grzebienia(już odwołani), axowcy wiedzą o kogo chodzi też rewelacyjni nie są i nic pozytywnego nie zmieniają, obiecali że w październiku rusza axa-bank gówno zrobili, nie ma w ofercie majątku i komunikacji a na życiówce i inwestycjach ciężko plan zrobić. Chociaż delegaci z Francji nakazali zmiany w tym kierunku jeszcze we wrześniu. Nikomu nie proponuję zbyt wysokie progi sprzedażowe dla początkujących to raczej firma dla starych wyjadaczy.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »