Re: ja nic nie chcę bo ja mam wszystko co jest mi potrzebne. Ja tylko ma
Dobrych anali w Polsce mozna policzyć na palcach może dwóch rąk. A ci dobrzy siedzą cicho, trzepią kasiorę i nie występują w mediach
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- czy jakiś gupi anal powie w końcu coś czego jeszcze nie wiemy ?? ~olo, 2008-09-15 17:53
- Analityk: spadki na GPW - nawet przez kolejne trzy miesiące ~lolo, 2008-09-15 19:00
- ja nic nie chcę bo ja mam wszystko co jest mi potrzebne. Ja tylko marzę ~olo, 2008-09-15 19:39
- Re: ja nic nie chcę bo ja mam wszystko co jest mi potrzebne. Ja tylko ma ~PIOTR, 2008-09-15 19:46
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|