Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Informac ja o Firmie Tacoma

Autor  |  ~kamil [89.78.144.*]    2008-05-27 11:56
Rozumiem panią, która pracuje w Tacomie i życzę sukcesów, skoro pracuje pani w takiej firmie "doradczej" to rzeczywiście: ma pani "jaja" .Napiszę krótko: dla mnie firma doradcza, która ma jednego partnera i oferuje OFE Pocztylion, mówiąc, że to najlepsze OFE to nie firma doradcza, tylko pośrednik tej partnerskiej firmy ubezpieczeniowej, który nakłania ludzi do produktów tej jednej firmy. To jest neutralność ??? Od roku pracuję i jestem kierownikiem oddziału w największym koncernie doradztwa finansowego w Europie. Firma ma 38 lat i funkcjonuje w 15 krajach Europy, a w Polsce ma ponad 10 poważnych partnerów, można powiedzieć - potentatów w dziedzinie ubezpieczeń i inwestycji. Roczny obrót firmy to ok 6,5 mld Euro!!! Nie będę reklamował tej firmy na forum, bo radzimy sobie bez tego bardzo dobrze a pomagają nam w tym zadowoleni klienci, których jest ok 100 000 na samym Dolnym Śląsku. I to jest firma GODNA ZAUFANIA. Chętnych do współpracy we Wrocławiu i okolicach proszę o kontakt: 502 541 217

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »