Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: FOREX--to trudna sprawa!!!!!!

Autor  |  ~ANDREW523 [81.109.109.*]    2010-02-05 17:21
Chlopaki ja naprawde nie wiem czym sie przejmujecie,przecierz im wiecej wskaznikow tym gorzej a co do MA to powodzenia wszystkim zycze bo zanim wy wskoczycie do pociagu to ja juz w nim jestem, MA to raczej obgryzanie paznokci i stres,jaka masz pewnosc 5%????kiedys uzywalem 5 wskaznikow-MACD-STOCHASTIC-RSI-WILIAM %-MA 21 i 30 i 50 i 55 i 88 i 200 bo myslalem ze sa takie wspaniale,zlote ustawienia i ZLOTY GRAL i co z tego mialem?metlik w glowie,straty a i wiecie co jest najlepsze ze zaden GURU czy jak ich tam nazywaja prawdy ci nie powie,a jak powie to i tak go slabo zrozumesz bo system ktorym on operuje zostal stworzony przez jego umysl:)i powiem wam szczerze ze dobra analiza,opor i wsparcie wystarczy-=PEWNIE ZE KAZDY WSKAZNIK POKAZE CI SYGNAL KUPNA I SPRZEDAZY ALE TYLKO W TREDZIE:)))a przeciez wiadomo ze forex to strach i chciwosc a kluczem do sukcesu jest Cierpliwosc ,opor i wsparcie:),jedyny wskaznik jaki bym polecil to "Price Action"Forex najpierw jest excytujacy a z czasem nudny:D.pozdr.TRADEROW

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »