Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: FOREX--to trudna sprawa!!!!!!

Autor  |  ~ten co rozkminił [83.30.18.*]    2010-02-05 02:48
Systemy są zawodne jak sie ich dobrze nie zrozumie i odpowiednio nie ustawi pod siebie. Mam kilka swoich własnych i kilka z netu jak woodiego np ale kazdy system i tak podrasowałem pod siebie i one działają ale tu nie o system chodzi tak do konca a o całą reszte zeby zrozumieć rynek a dodatkowo jak nie trzymasz sie jednego sysa z 2 oscylatorkami tylko wiekszej ilosci naprawde masz duze szanse na profity a zwłaszcza jak nie jestes pazerny i wiesz ze wiecej ruchów wyłapiesz dziennie po 20, 30 , 40 pip niz takich jak dzis 300 pip na eurjpy który wyłapałem a to wszystko z znalizy długoterminowej z 24 stycznia bo niestety temu rynkowi trzeba poswiecic troche czasu równiez i na analize taka gruntowną i najlepiej to zrobic jak rynek stoi w weekend i po jednym , dwóch dniach na początku tygodnia juz wiesz czy to co robi rynek jest zgodne z założeniami. Ja wszystko mam w plikach tekstowych opisane z roznych interwałow i tylko podczas pracy w tygodniu spojze co opisywałem czyli co widziałem i juz wiem co moze z tego ruchu wyjsc. Dobrej gruntownej analizy nie zrobisz jak rynek zapiernicza , trzeba miec plan przed wejsciem w pozycje a nie ze na chybił trafił o teraz wejde a moze sie uda zarobić.

Zobacz sam , robiłem te zrzuty dla znajomego którego szkole i zamiesciłem tez to na pewnym forum i pisałem ze sie formacja flagi robi i jaki efekt mamy

http://img51.imageshack.us/img51/6295/faszywkawybicieiflaga.gif

http://img30.imageshack.us/img30/1664/faszywkawybicieiflaga2.gif

rynek to nie jest jakas siła nadprzyrodzona tylko trzeba go zrozumiec i znac sie na AT

Przy grubym kapitale drobnica ma szansie jak zrozumie rynek ale o tym to by trzeba było ksiazke napisac co jak zrobic wiec nie bede pisał ale jeszcze raz powiem ze trzeba zrozumiec jak działa i jak zachowuje sie w poszczególnych momentach rynek i dlaczego tak sie dzieje. Wszystko co sie dzieje nie dzieje sie bez powodu. Lata praktyki

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »