Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Re: Firmy windykacyjne działają wbrew prawu

Autor  |  ~Marek [83.3.15.*]    2011-03-24 02:08
+  Przeczytaj komentowany artykuł
A ja polecam firmę PROMESA z Nowej Rudy, to są NEGOCJATORZY, bo prawnik cóż on wie o procedurach bankowych, o negocjacjach, monitoringu zadłużenia? co prawnik powie gdy windykator terenowy zapuka do drzwi dłużnika? co prawnik powie gdy nie ma możliwości podpisania ugody? jak prawnik przedłuży obsługę sprawy w firmie zewnętrznej? No tak napisze skargę na czynności komornika ale czy coś wynegocjuje, poinformuje swojego klienta, że może być egzekucja z nieruchomości i co dalej, jak ją uchroni??? Ilu prawników siedziało na telefonie albo negocjowało w terenie? W Promesie działają ludzie, którzy znają się na prawie, jak nikt inny znają się na windykacji, znają się na procedurach bankowych, znają się na negocjacjach i co według mnie najważniejsze, są uczciwi, prowadza sprawy dopóki nie osiągną celu. Nie biorą pieniędzy za pisma tylko za rezultat wykonanej pracy, bo oddłużanie to naprawa finansów a nie trzymanie klienta przez cztery miesiące i basta, to długi proces trwający nawet lata! Promesa= profesjonalizm = skuteczność = zaangażowanie =obrona prawna =opieka negocjatora telefonicznego i terenowego = czyste reguły = oddanie. W firmie PROMESA liczy się Klient i to co Klient może, a nie co musi. Promesa udowodniła mi swoją skuteczność! (nawet nagrania rozmów z moją windykacja od nich dostałem). Dlaczego tak o nich piszę, bo raz nikt nie chciał mi pożyczyć pieniędzy żeby wyjść z długów, dwa rozmawiałem z rożnymi firmami antywindykacyjnymi i nie wiem dlaczego się tak nazwały, trzy chce pomóc wszytkom, którzy mają tak jak ja miałem! Za Promesą będę stał murem.

Auta dla Firm w Super Ofercie!

Fiat Professional : Ducato, Doblo, Scudo, Fiorino
Sprawdź rabaty w Viamot – Dealer w Krakowie!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »