Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: FAMILY FINANCE

Autor  |  ~szczęśliwa [84.10.254.*]    2009-10-16 21:30
Nic sie nie zmieniło. Zero stopni na zewnątrz, a doradcy biegają po osiedlach roznosząc ulotki po klatkach. A spróbuj człowieku po takich eskapadach się rozchorować i iść na L4, to dostaniesz zarzut, że masz lekceważący stosunek do pracy. Parodia.
Jako MO możesz spróbować, tylko musisz ładnie się podlizywać w centrali i nie waż się wypowiadać swojego zdania na temat polityki firmy, bo szybko się z pracą pożegnasz (tak jak kilku innych MO).
Na doradców się nie pchajcie. No chyba, że bardzo lubicie jak ktoś robi z was nieudaczników i pieski na posyłki i obrabia Wam tyłki za plecami, kradnąc Wasze pomysły i przedstawiając je w Centrali jako swoje. Ale tak to jest kiedy na kierowniczych stanowiskach zatrudnia się osoby bez wiedzy, umiejętności i doświadczenia.
Od początku działania firmy zmienił się cały skład oddziału (i to po niecałych 5 miesiącach). A i z tego co wiem obecny skład planuje ucieczkę z tego "raju". Nie wiem jak jest w innych oddziałach. W moim MO to osobna historia, ale szkoda nerwów na opisywanie.
Co do ulotek - jeżeli zatrudnicie się w jednym z oddziałów na Śląsku, to gwarantowane macie bieganie po 6 godzin dziennie, do tego jakieś śmieszne akcje w marketach, szkołach itp. A na sprzedaż i premie nie liczcie.
Ja na szczęście już tam nie pracuje. I chwała za to!! Wytrzymałam 4,5 miesiąca i ani minuty dłużej:P
Życzę powodzenia i wytrwałości wszystkim, którzy nadal nadal się męczą w FF.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »