Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: FAMILY FINANCE

Autor  |  ~FINANSISTKA [79.184.17.*]    2009-05-11 18:12
Witam jestem dzisiaj po rozmowie. na godz 8 do blisko 10 pełna prezentacja firmy. potem okreslone osoby zarowno doradcy jak i menagerowie kolejno co 30min(srednio) wchodzili na interview z firma partnerska- rozmowom przysluchiwaly sie Panie z FF. potem znow pzrerwa na test osobowosciowy- 200 pytac o 5stopniowej skali natezenia i oczekiwanie. zcesc osob poszla od razu do domu reszta-tzn m in ja zcekamy na....grupowe rozwiazywanie problemu, czy lepiej zaproponowanie swojej wersji i pzrekonanie grupy do niej. wczesniej standardowo na interview byla scenka- z biura podrozy. wynik??? za 2-3 tygodnie dostane telefon z odpowiedzia czy TAK czy NIE. nie jest realnym uzyskanie od partnera informacji o kwocie wynagrodzenia-wiemy tyle ze premia miesieczna DO 150% podstawowego wynagrodzenia a plany na ierwszy rok sa NISKIE wg osob juz pracujacych przyjetych do wczesniej otwartych oddzialow. ja nie wiem bo finanse to calkiem nowa brama dla mnie :) zobaczymy ! moze sie spotkamy na jakims szkoleniu o ktorych mowiono na prezentacji firmy :))

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4 5 6     Następna strona »