Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Eurobank...przyjazny dla klienta?

Autor  |  ~dentyl [172.16.1.*]    2009-05-11 14:08
Ci co piszą dobrze o euro banku to zapewnie podstawieni przedstawiciele tegoż banku.
Eurobank to jesdna wielka pomyłka - przestroga piszących przed tym bankiem to prawda a
nie fikcja!!!
Jestem jednym z byłych klientów tego banku, raz się naciąłem i wystarczy. Wziąłem kredyt
(raptem 3000 zł na 24 miesiące). Spłaciłem 7 rat i zdecydowałem się o spłacie całkowitej
tego kredytu. I tu zaczęły się problemy. Kwota kredytu do spłaty - była większa od kwoty
zaciągniętego kredytu podobno z uwagi na ubezpieczenie, którego do dnia dzisiejszego nie
mogę się doprosić zwrotu. Zaświadczenie o spłacie całkowitej kredytu jest nieosągalne, a
najlepsze jest to że kierownik oddziału w łodzi przy ul. Rzgowskiej nie jest do niczego
kompetentna i nie przyjmie żadnego pisma zewnetrznego od klienta. Reklamację na powyższą
obsługę również Ona sama mi podyktuje, bo niby to przedstawiciel banku wie najlepiej co w
reklamacji ma być napisane.
Jednym słowem: kredyt spłacony, zaświadczenia o spłacie nie ma, zwrotu pieniędzy z
ubezpieczenia nie ma, odpowiedzi na reklamację również nie ma.
TO NIE BANK A ZWYKLI NACIĄGACZE - UWAŻAJCIE LUDZISKA BO MOŻNA STRACIĆ PIENIĄDZE I NERWY.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »