Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: Eurobank...przyjazny dla klienta?

Autor  |  ~agi [79.186.221.*]    2009-02-13 10:30
Witam na obsługę nie mogę narzekać w Szczecinie miła aczkolwiek bywa że niepunktualnie otwierane sa placowki, pomijam to natomiast CHAMSTWO I JESZCZE RAZ HAMSTWO!!! w działe windykacji.Kazdy klient jest traktowany na "jedno kopyto" ten co płaci z "poślizgiem" z róznych powodów i ten co notorycznie uchyla sie od zapłaty.Urodziłam dziecko nie widze nic w tym złego że powiadomiono mnie o niezapłaconej ostatniej racie kredytu.To bank zarabia na odsetkach ale w jaki sposob to zrobiono jest upokarzające.Robie zlecenia przez internet, byłam przekonana w nawale obowiązków że zakończyłam spłatę kredytu,cóz moja strata zapłaciłam 13.02.br w placowce po interwencji telefonicznej 12.02.br cała zaległość i zamknęłam konto.Pan oczywiście nakazał mi pojawienie się w placowce nie nbacząc że nie mam takiej mozliwości.Natepnego dnia bylam pierwszą klientką w eurobanku.Przyjelam przeprosiny w placowce za Chamskie zachowanie z działu windykacji i opuscilam Bank jako juz BYŁY KLIENT TEGO BANKU A TU NIESPODZIANKA po godzinie natrętny windykator usilowal znów mnie zmusić do zaległej zapłaty (juz nieaktualnej).PYTANIE JAKI JEST W TYM BANKU WIARYGODNY AKTUALNY PRZEPŁYW INFORMACJI KTO WPŁACIŁ KTO JEST CZY JUŻ NIE JEST KLIENTEM TEGO BANKU BO JA JUZ NAPEWNO NIE JESTEM I NIE BEDE A NĘKANIE PRZEZ WINDYKACJĘ KTORA NIE POSIADA AKTUALNYCH ZWERYFIKOWANYCH DANYCH CÓZ TYLKO POZAZDROŚCIĆ UPARTYCH NADGORLIWYCH BEZMYSLNYCH PRACOWNIKÓW Z DZIAŁU WINDYKACJI.MOŻE TRZEBA WZIĄĆ PRZYKŁA ZE SZKOLEŃ PRACOWNIKÓW INNYCH BANKÓW

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2     Następna strona »