Re: Dynamika PKB Stanów Zjednoczonych wyniosła w drugim kwartale 2,4%
byly spadki w lutym potem podano pkb za IV kwartal okolo 5,7% i musieli zawrocic bo z 5,7 nie spada sie od razu na zero, potem bylo 3,2 za I kwartal i jest 2,4% za II kwartal ,
i co dalej?
patrze na moj zaklad i widze wzrost zamowien w lipcu , jest tego wiecej niz w poprzednich miesiacach,
ciekawe kiedy uznaja ze potrzebny pakiecik stymulacyjny
mysle ze we wrzesniu pazdzierniku bedzie a musi byc konkretny zeby jeszcze troche pociagnac,
podskoczyliby na ostatnie szczyty to wzialbym S , teraz bez poozycji, wole nie zarobic jak stracic, wykres tak wyglkada ze jak spadnie sp500 to moze jeszcze odbic, a jak cos nie wyglada tak jak bym chcial to nie gram
dolar po 3,06 to mnie dziwi
miedz ladnie idzie , jak ktos chce mala pozycje otworzyc z duzym marginesem to moze s brac, ja sie na razie powstrzymam
najlepsza pozycja to taka ktora od razu zarabia
nie myslcie ze latem nic sie nie dzieje, w 2008 na poczatku sierpnia waluty mialy odwrot , we wrzesniu po urlopach drobnica kapnela sie ze tanie waluty to juz byly
u mnie w firmie w tym tygodniu wypowiedzenia dostalo 8% zalogi, piekna wiadomosc dla S tylko zeby jeszcze podskoczyli
jak sie porzyjzec to widac 5 fal od szczyty na sp500 a teraz mamy trojke odreagowania, gruby moze zalozyc ze po trojce rynek sie stoczy i na to zagrac, falki mi pasuja , fundamenty tez ale wykres slupkowy mi nie pasuje na gkleboki zjazd,
zobaczymy jak zamnka tydzien
i co dalej?
patrze na moj zaklad i widze wzrost zamowien w lipcu , jest tego wiecej niz w poprzednich miesiacach,
ciekawe kiedy uznaja ze potrzebny pakiecik stymulacyjny
mysle ze we wrzesniu pazdzierniku bedzie a musi byc konkretny zeby jeszcze troche pociagnac,
podskoczyliby na ostatnie szczyty to wzialbym S , teraz bez poozycji, wole nie zarobic jak stracic, wykres tak wyglkada ze jak spadnie sp500 to moze jeszcze odbic, a jak cos nie wyglada tak jak bym chcial to nie gram
dolar po 3,06 to mnie dziwi
miedz ladnie idzie , jak ktos chce mala pozycje otworzyc z duzym marginesem to moze s brac, ja sie na razie powstrzymam
najlepsza pozycja to taka ktora od razu zarabia
nie myslcie ze latem nic sie nie dzieje, w 2008 na poczatku sierpnia waluty mialy odwrot , we wrzesniu po urlopach drobnica kapnela sie ze tanie waluty to juz byly
u mnie w firmie w tym tygodniu wypowiedzenia dostalo 8% zalogi, piekna wiadomosc dla S tylko zeby jeszcze podskoczyli
jak sie porzyjzec to widac 5 fal od szczyty na sp500 a teraz mamy trojke odreagowania, gruby moze zalozyc ze po trojce rynek sie stoczy i na to zagrac, falki mi pasuja , fundamenty tez ale wykres slupkowy mi nie pasuje na gkleboki zjazd,
zobaczymy jak zamnka tydzien
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Dynamika PKB Stanów Zjednoczonych wyniosła w drugim kwartale 2,4% ~realista, 2010-07-30 16:28
- Re: Dynamika PKB Stanów Zjednoczonych wyniosła w drugim kwartale 2,4% ~hukers, 2010-07-30 17:55
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|