Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań????

Autor  |  ~ZADOWOLONY [62.21.14.*]    2009-06-19 13:59
Wbrew wszystkim dziwnym wypowiedziom ,lubię sam sprawdzać i dopiero wyrażać swoją opinię. Byłem na seminarium grupy AKTIO z Poznania i powiem Wam jedno, ta firma ma przyszłość. Opisy na forum to moim zdaniem sprawa konkurencji ponieważ nic z tych rzeczy jakie są opisywane nie ma miejsca. Nieprawdą jest jakoby Aktio namawiało do zakładania programów inwestycyjnych, przyjęli taktykę prezentacji pozostawiając klientom wolny wybór. Jednocześnie dają możliwość współpracy która polega na pozyskiwaniu ew. klientów i dobrze za to płacą. Jestem przedstawicielem handlowym i na codzień wykonuję tą samą czynność czyli prezentuję swoje produkty i jeśli uda mi się sprzedać to oprócz płacy zasadniczej mam szansę na premię. W AKTIO przez 3 miesiące współpracy zarobiłem 27.000 zł( już po zapłaceniu podatku) a więc na czysto. Podjąłem decyzję i od teraz będę już tylko w AKTIO. wszystkim wolącym pisać na forum proponuję przejechać się na SBI w celu zapoznania z ofertą i dopiero wypowiadania się na forum. AKTIO to firma z przyszłością !!!!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4 5     Następna strona »