Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań????

Autor  |  ksiegowa26 [89.108.255.*]    2009-01-26 23:14
Witam, ja również byłam na takim dwudniowym szkoleniu.Czytałam wasze opinie..każdy po czesci ma racje...tylko pomineliście najważniejszy motyw tego tematu. Dyskutowaliście kto procentowo więcej zarobi..Zarobi ten kto sprzeda!!! Tak naprawdę wszystkie produkty finansowe są do siebie podobne, różnią się jedynie szczegółami i tu się ze mną zgodzicie...Liczy się sposób dystrybucji, a co się z tym wiąże skuteczność! !Aktio wybrało dystrybuowanie programu poprzez edukację finansową.Na szkoleniu uczestnikami są osoby chcące podjąć współpracę ale też potencjalni inwestorzy.Sama jechałam jako inwestor, lecz zaciekawił mnie sposób budowania tego biznesu.Ile osób podejmowało inwestycje gdy była klarowna sytuacja na giełdzie nie posiadając wiedzy potraciło dużo pieniędzy. Ilu doradców, posiadających nawet licencje sprzedawało produkty na niewiedzy klienta. Szkolenie odebrałam czysto informacyjnie, nie było porównań z innymi firmami itp.
Każdy robi to co lubi...i wybiera taki system sprzedaży,który według niego jest skuteczny a zarobią tylko najlepsi!:)

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4 5     Następna strona »