PZU S.A.
Autor | ~andrzej [178.37.50.*]
2011-05-27 22:36
Mam zatarg z warsztatem samochodowym. Właściciel warsztatu podał mi nr polisy OC warsztatu zawartej w PZU. Zgłosiłem szkodę, byłem na oględzinach. Po trzech miesięcach otrzymałem odpowiedź odmowną z uzasadnieniem, że była to szkoda eksploatacyjna. W dokumencie od firmy, która dokonywała ekspertyzy uszkodzonego elementu byl zapis " szkoda eksploatacyjna spowodowana nieszczelnością osłon gumowych". Oslony montowal mi warsztat.
Po odwołaniu od decyzji okazalo się, że PZU nie dysponuje takim dokumentem chociaż został im dostarczony. Po przesłaniu kopii wspomnianego dokumentu, w rozmowie telefonicznej główny specjalista ds. likwidacji szkód w Katowicach przyznał, że będzie mi wypłacone świadczenie.
Po trzech dniach pocztą otrzymałem informację z PZU, że w dniu szkody warsztat NIE POSIADAŁ ważnej polisy!!!
Ot i cala prawda o naszym liderze ubezpieczeń.
Pozdrawiam
Po odwołaniu od decyzji okazalo się, że PZU nie dysponuje takim dokumentem chociaż został im dostarczony. Po przesłaniu kopii wspomnianego dokumentu, w rozmowie telefonicznej główny specjalista ds. likwidacji szkód w Katowicach przyznał, że będzie mi wypłacone świadczenie.
Po trzech dniach pocztą otrzymałem informację z PZU, że w dniu szkody warsztat NIE POSIADAŁ ważnej polisy!!!
Ot i cala prawda o naszym liderze ubezpieczeń.
Pozdrawiam
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- PZU S.A. ~andrzej, 2011-05-27 22:36
- Re: PZU S.A. airjanek82, 2011-06-13 21:50
- Re: PZU S.A. ~andrzej, 2011-06-18 21:10
- Re: PZU S.A. ~T_O_M, 2011-06-20 23:02
- Re: PZU S.A. ~andrzej, 2011-06-23 15:51

|
|
|