pytanie o pko cs stabilnego wzrostu i o chwilowa hossę
Autor | lupus24 [195.136.118.*]
2008-01-26 16:46
Na jak długo orientacyjnie przewiduje Pan hossę na giełdzie? Co myśli
Pan na temat funduszu PKO CS Stabilnego wzrostu? Bo akurat tam ulokowałem
część pieniędzy (ok. 4000 zł na okres do sierpnia 2008)i czekam aż cena za jednostkę w tym funduszu odbije się do wartości mniej więcej za jakie je kupowałem, a potem mam zamiar się ich pozbyć, aby nie stracić na zblizającej sie bessie. No ale potem nie wiem co zrobić. Ulokować pieniadze na lokacie?? A może jakiś dom maklerski??
Zastanawiam się też, co zrobić z drugą częścią moich oszczędności(kilkanaście tysięcy złotych),które ulokowałem równiez na tym funduszu na okres około 3-6 lat. W jaki sposób bessa na giełdzie wpłynie na fundusz, w którego pakiecie akcje stanowia z tego co wiem 40%? Czy przez te kilka lat ten fundusz zdąży odrobić giełdowe spadki?
Czy mógłby mi Pan doradzić jakiś dobry fundusz inwestycyjny?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Pan na temat funduszu PKO CS Stabilnego wzrostu? Bo akurat tam ulokowałem
część pieniędzy (ok. 4000 zł na okres do sierpnia 2008)i czekam aż cena za jednostkę w tym funduszu odbije się do wartości mniej więcej za jakie je kupowałem, a potem mam zamiar się ich pozbyć, aby nie stracić na zblizającej sie bessie. No ale potem nie wiem co zrobić. Ulokować pieniadze na lokacie?? A może jakiś dom maklerski??
Zastanawiam się też, co zrobić z drugą częścią moich oszczędności(kilkanaście tysięcy złotych),które ulokowałem równiez na tym funduszu na okres około 3-6 lat. W jaki sposób bessa na giełdzie wpłynie na fundusz, w którego pakiecie akcje stanowia z tego co wiem 40%? Czy przez te kilka lat ten fundusz zdąży odrobić giełdowe spadki?
Czy mógłby mi Pan doradzić jakiś dobry fundusz inwestycyjny?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- pytanie o pko cs stabilnego wzrostu i o chwilowa hossę lupus24, 2008-01-26 16:46
- Re: pytanie o pko cs stabilnego wzrostu i o chwilowa hossę lupus24, 2008-02-09 05:50
- Re: pytanie o pko cs stabilnego wzrostu i o chwilowa hossę kols, 2008-02-12 23:07

|
|
|