Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Przychodzi klient do Banku MILLENIUM

Autor  |  ~Aleksander [89.79.217.*]    2010-03-10 12:48
Przychodzi klient do Banku Millenium.... dokonać wpłaty na rzecz kogoś kto ma w tym banku konto. Sytuacja miała miejsce w oddziale w Gdański, pod adresem Stary Rynek Oliwski 7 w dniu 10.03.2010.
Przychodzi i co widzi - jedną panią obsługująca kasę i 4 osoby w kolejce przede mną. Myślę nienajgorzej. Poczekam najwyżej 15 min. Nistety czekałem ponad godzinę, bo pani na kasie poza dokonywaniem wpłat i wypłat dla każdej osoby proponowała najróżniejsze produkty banku. W międzyczasie kolejka się wydłużała ale pozostałe 2 pracownice obecne w placówce były wielce zajęte patrzeniem się w monitory własnych komputerów.
Kiedy w końcu przyszła moja kolej, po dokonaniu wpłaty poprosiłem o dodatkowe potwierdzenia płatności - odmowa; poprosiłem zatem o skserowanie - odpowiedź: Bank nie świadczy usług ksero, a poza tym jest kolejka i nie ma czasu podejść do maszyny która stoi za nią. Gdybyście kiedyś byli w tym oddziale - kasjerka ma nr 602.
Bank, Oddział i pani na kasie godne polecenia dla tych klientów którzy mają mnóstwo wolnego czasu i lubią pogaduszki w kolejkach.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »