Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

Provident: kliencie płać, nie spłacaj

Autor  |  ~PRACOWNIK [195.144.9.*]    2007-11-20 23:17
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Witam! Jest mi ogromnie przykro. Autor artykułu Pan Paweł Pietkun jest kłamcą! Nie wiem skąd bierze informacje o Providencie, ale to co pisze to w większości stek kłamstw i bzdur!
Spróbuję je wyjaścić:
1. Nie ma znaczenia jak wymawia się imie i nazwisko klientki Providenta o której mowa w artykule; Ela Szara czy Ełła Szaraja; ważne jest to co ma wpisane w dowodzie osobistym! To dokument na podstawie którego wypisuje się umowę o pożyczkę! Jeżeli Ełła Szaraja widnieje w dowodzie osobistym to tak zostało to zapisane w dokumentach. O czynieniu kogokolwiek obywatelem gorszej kategorii nie ma tu mowy!
2. W Providencie pożyczki są drogię ale tylko w pakiecie gotówka, w pakiecie przelew jest taniej niż w niektórych bankach! Nigdy jednak nie oddaje się dwa razy więcej!
3. Nie wierzę w to, że jakikolwiek pracownik Providentu odmówił przyjęcia zwrotu pożyczki w/w klientce, nawet jeżeli upłyneło 10 dni a okoliczności przemawiały na korzyść klientki (choroba, niekompetentny pracownik). Sam osobiście załatwiłem przyjęcie zwrotu mojej klientce po 30 dniach!!! Wystarczy tylko solidnie prośbę umotywować i sprawa załatwiona!
4. Z artykułu wynika, że w/w klientka zaciągała w Providencie tylko pożyczki w pakiecie gotówka, które są obciązone dodatkową opłatą za obsługę w domu, żaden klient nie musi się na to zgadzać, wtedy może skorzystać z pakietu przelew. Jeżeli komuś jest za nadal za drogo, to polecam pożyczki od rodziny.
5.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4     Następna strona »