prosta praktyczna rada....
Autor | ~antydoradca [83.7.136.*]
2009-12-27 14:35
jeśli chcesz zrobić cesję, to MUSISZ ten produkt, przynajmniej lekko opisać.
Przeciętny zaintertesowany (o ile znajdziesz), jesli zobaczy OWU, to od razu odpuści....
uruchom też agenta....
Troche mnie dziwi, że nie mają tutaj aftermarketu,bo to przecież często sensowne rozwiązanie.
Kiedyś kupiłem taki produkt, i składkę podstawową za 5 lat opłaciłem od razu - akurat był szczyt recesji i gdybym lepiej znał realia (minęło 6) lat, to bym na 100% wolał odkupić program od kogoś, i być kilka lat do przodu (teraz czekam na rozwiązanie umowy przez 6 lat moje zarobki wzrosły kilkukrotnie, więc zgromadzone pieniądze po 10 latach, będą mniejsze niż moja pensja)
Co prawda sprzedający inwestuje dopiero 13 miesięcy, ale jeśli ktoś z czytających myśli o kupnie tego typu polisy, to skorzystanie z oferty jest lepsze niż kupowanie programu od poczatku. Zyskujecie po prostu czas.
Szczególnie zainteresowni wpłatą raz do roku powinni być zainteresowani.....
tak więc dopisałem Ci wyżej kilka argumentów pokazujęcych, że korzystanie z cesji ma swoje plusy..... pomysl jak to mądrze opisać, bo tak, to marnie to widzę.
Przeciętny zaintertesowany (o ile znajdziesz), jesli zobaczy OWU, to od razu odpuści....
uruchom też agenta....
Troche mnie dziwi, że nie mają tutaj aftermarketu,bo to przecież często sensowne rozwiązanie.
Kiedyś kupiłem taki produkt, i składkę podstawową za 5 lat opłaciłem od razu - akurat był szczyt recesji i gdybym lepiej znał realia (minęło 6) lat, to bym na 100% wolał odkupić program od kogoś, i być kilka lat do przodu (teraz czekam na rozwiązanie umowy przez 6 lat moje zarobki wzrosły kilkukrotnie, więc zgromadzone pieniądze po 10 latach, będą mniejsze niż moja pensja)
Co prawda sprzedający inwestuje dopiero 13 miesięcy, ale jeśli ktoś z czytających myśli o kupnie tego typu polisy, to skorzystanie z oferty jest lepsze niż kupowanie programu od poczatku. Zyskujecie po prostu czas.
Szczególnie zainteresowni wpłatą raz do roku powinni być zainteresowani.....
tak więc dopisałem Ci wyżej kilka argumentów pokazujęcych, że korzystanie z cesji ma swoje plusy..... pomysl jak to mądrze opisać, bo tak, to marnie to widzę.
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2009-12-07 17:37
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia deway, 2009-12-13 20:35
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia deway, 2009-12-24 16:11
- Pytam tak z ciekawości ~antydoradca, 2009-12-27 08:03
- Re: Pytam tak z ciekawości deway, 2009-12-27 14:14
- prosta praktyczna rada.... ~antydoradca, 2009-12-27 14:35
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia ~aegon, 2010-01-07 21:47
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia ~rta.tui, 2010-01-10 13:09
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia priv, 2010-01-13 11:18
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia deway, 2010-02-13 13:54
- Re: Sprzedam (Cesja) polisę - Skandia ~MB, 2010-10-26 10:09

|