Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko b
No resztki szacunku dla Emila straciłem.... przyznał że kupno obecnie to żaden interes... To że jest to fakt to jedno, ale jutro w Pulsie Biznesu Emil będzie przekonywał, że najem się nie opłaca lepiej kupić a taniej to nie ma szans żeby było... Emil widze potrafi tak rozmawiać, żeby zadowolić tego który go pyta...
Jak się zgodzili deweloperzy mają już w ofercie mieszkania których koszt był "kryzysowy" tzn. niższy koszt zakupu działki, niższe koszty materiałów i robocizny. Tyle tylko, że jakby tereaz puścili na rynek mieszkania w tej samej lokalizacji z ceną 10 - 20% niższą to ciekawe, kto by kupił te droższe... Deweloprzerzy liczą na zwrot z każdej inwestycji, więc jeśli mogą nie będą się wychylali... Będą trzymali albo aż sprzedadzą tańsze do ostatniego, albo będą próbowali utrzymać cenę tak długo jak to tylko możliwe...
A czy nie budują... kurcze nie wiem jak wy, ale ja codziennie natrafiam na jakiejś informacje, że jakiś deweloper rozpoczyna inwestycję, już się w ostatnich dniach tyle ich naliczyłem w mojej okolicy, że naprawdę muszę pojechać i pooglądać wszystko bo widzę że jest w czym wybrać.
Ja wiem, że spadną więc czekam... kto uważa że będą rosły niech kupuje!!!!!
Jak się zgodzili deweloperzy mają już w ofercie mieszkania których koszt był "kryzysowy" tzn. niższy koszt zakupu działki, niższe koszty materiałów i robocizny. Tyle tylko, że jakby tereaz puścili na rynek mieszkania w tej samej lokalizacji z ceną 10 - 20% niższą to ciekawe, kto by kupił te droższe... Deweloprzerzy liczą na zwrot z każdej inwestycji, więc jeśli mogą nie będą się wychylali... Będą trzymali albo aż sprzedadzą tańsze do ostatniego, albo będą próbowali utrzymać cenę tak długo jak to tylko możliwe...
A czy nie budują... kurcze nie wiem jak wy, ale ja codziennie natrafiam na jakiejś informacje, że jakiś deweloper rozpoczyna inwestycję, już się w ostatnich dniach tyle ich naliczyłem w mojej okolicy, że naprawdę muszę pojechać i pooglądać wszystko bo widzę że jest w czym wybrać.
Ja wiem, że spadną więc czekam... kto uważa że będą rosły niech kupuje!!!!!
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko ban ~mniam, 2009-11-04 19:40
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko ban ~klfdj;kgjdlfkj, 2009-11-05 08:40
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko ban ~bud fox, 2009-11-05 09:32
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko b ~Jogi, 2009-11-05 10:26
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko b ~kijek, 2009-11-05 10:36
- (wiadomość usunięta przez moderatora) (usunięty), 2009-11-05 10:58
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko ban ~miamivice, 2009-11-05 23:01
- Program "Rodzina na swoim" od samego początku wspierał tylko ban ~sla, 2009-11-07 11:18

|
|
|
|