Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

problem z wpłatomatem w mBanku

Autor  |  ~piotr_466 [88.156.10.*]    2010-03-17 10:44
Dzień dobry

Chciałbym opowiedzieć swoją historie z wpłatomatem mBanku w Olsztynie.
Otóż 10.03.2010 r poszedłem w wpłacić 1400 zł na swoje konto. cała tranzakcje przebiegała fanie do momentu gdy wzięło pieniądze do środka i na monitorze wpłatomatu wyskoczył :błąd komunikacji .!! oddało karte ,wydrukowało potwierdzenie na którym widniał taki sam napis, i dowidzenia.
Zaczepiłem tą panią z kiosku mBanku ona powiedziała mi że nieraz jest to możliwe i prosze iść do domu może pieniądze będą na koncie za godzine. Pojechałem do domu i po godzinie sprawdzam że nie ma pieniążków na koncie. Dzwonie na mLinie i zgłaszam całą sprawe. Dostaje zwrotnego maila o treści :
"Pana zgłoszenie: wpłata we wpłatomacie zostało zarejestrowane pod numerem R02592721. Prosimy używać tego numeru podczas kontaktu z Bankiem w powyższej sprawie."
...... i tak już mija siódmy dzień , pieniędzy nie widać i nie słychać pomimo tego że co dwa dni dzwonie to panie każą mi czekać i nie potrafią wytłumaczyć dlaczego tak ciężko jest od razu firmie obsługującej ten wpłatomat pójść i sprawdzić stan gotówki w nim.

Najgorsze jest to że mam w mBanku powiązaną do konta karte debetową na której musze do jutra spłacić saldo bo będą naliczane duże odsetki. W jak i sposób ja mam to spłacić jak moja gotówka jest zamrożona ..już sam nie wiem gdzie..bo nie wierze że przez siedem dni nikt tego wpłatomatu nie sprawdził. Jednym słowem mam problem.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »