Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Praca BNP Paribas Fortis ????????

Autor  |  ~maciej pomorze [94.42.32.*]    2010-09-09 07:01
opisze prace w tym banku od strony klienta. wchodzę do oddziału, oddział otwarty już od 10 minut, ale pracownicy dopiero się rozkładają. koleś każe mi czekać. oki,mam czas. oki, po 7 minutach siadam.
-chciałbym kartę kredytowa, bo fajną macie w ofercie...
-oki, poproszę dowód, tylko trzeba poczekać,bo muszę laptopa uruchomić...
po 10 minutach wpisywania danych 1 palcem, czekamy na decyzje kredytowa, całe 17 minut.
-przykro mi, nie mamy dla pana żadnej oferty.
-oki, dziękuje.

lekko zmieszany, bo bik czyściutki, umowa, zarobki, wszystko ok, idę sobie i patrzę, bank pekao s.a. (żubr), a wejdę. od razu zaznaczam, że chodziło mi o tanią kartę, a nie jakieś tam nie wiadomo, co, więc pekao s.a. nawet nie brałem pod uwagę, bo tam drogo jest po prostu ;)
daję dowód, zaświadczenie mam przy sobie, ok... tu idzie sprawniej, pani umie pisać na klawiaturze, po10 minutach wychodzę, wniosek złożony, na dodatek jakaś promocja, kartę dostanę za darmo, jeśli decyzja będzie pozytywna.
mija 30 minut, mogę podejść podpisać umowę. przychodzę, kilka podpisów, po 2 minutach jestem poza placówką, z umową w ręku.

także paribas fortis się nie popisał.

ponadto jakieś pół roku wcześniej szukałem kredytu gotówkowego, i zachęcony 'niezależnymi' rankingami 'fachowców' (trzeba pisać w międzysłowiu, bo to żenada, zarówno fortis, jak i doradcy typu Expander, czy open finance), dzwonie na infolinie, bo wychodzi z rankingów, ze maja tani kredyt gotówkowy. hehe, czubek ze mnie.
no tak, ale wie pan, ubezpieczenie jest obowiązkowe, tralala.. wychodzi 27%w skali roku, dziękuje.... (fortis równa do beznadziejnego euro banku, gdzie pożyczka nominalnie 6,9%,a w rzeczywistości 35%)!!!
radze omijać z daleka, zarówno klientom, jak i niedoszłym pracownikom.

Nowość na polskim rynku butów klasycznych
Salon LODING w warszawskiej Galerii Mokotów
to pierwszy w Europie Środkowo-Wschodniej
salon z ekskluzywnym francuskim obuwiem i odzieżą
dla mężczyzn

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
« Poprzednia strona     1 2 3 4     Następna strona »