Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Powstała Karta Praw Ofiar Wypadków

Autor  |  ~hws@iinet.net.au [124.169.165.*]    2011-08-02 06:59
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Dzien dobry.
Nie potrafie sobie poradzic z horrorem, ktory mnie spotkal 37 lat temu .Mialam 20 lat czulam sie jak dziecko .Wracalam z ciezkiej fizycznej pracy po 16 godz. do domu. Wypadek stal sie 5go sierpnia o godz 22 wieczorem .Jestem ofiara przestepstwa mam uszkodzenie ciala i ciezkiego uszczerbku na zdrowiu .Atak na moje zycie dokonal stary kierowca publicznego autobusu ,ktory pozbawil mnie wolnosci ze szczegolnym udreczeniem ,dusil i gwalcil grozac zabiciem .Po napadzie zawiosl mnie do mojej wsi .Ja w szoku poszlam do lazienki i wrzaca woda parzylam swoje cialo , omdlewalam .Na drugi dzien nie poszlam do pracy zostawilam ja .Dusilam horror 20 lat, balam sie ,wstydzilam sie , unikalam wszystkich .Skarge zglosilam do pani adwokat 17 lat temu ,nic nie wiem w mojej sprawie . Pani adwokat nazywa sie Jadwiga Jankowska, ktora pracowala na komendzie w Zielonej Gorze .Wyjechalam z Polski zostawilam tam mieszkanie z pelnym wkladem pienieznym ,dom nowo wybudowany oddalam ludziom prawie zadarmo poniewaz nie czulam sie bezpiecznie od kilku lat plotki doszly tu gdzie mieszkam boje sie o bezpieczenstwo .Prosze mi pomoc potrzebuje pomocy lekarzy specjalistow ,co mam robic ? Czy moja skarga nadaje sie do spraw, ktora nigdy nie wychodzi z pod prawa ? Mam na wszystko dowody..Czy w mojej sytuacji moge rzadac odszkodowania i pomocy lekarzy specjalistow. Bylam bardzo mocno skaleczonym dzieckiem ktore nie moglam sobie poradzic z horrorem i nie potrafie do dzis .
Boje sie ludzi !Mam ataki bolu fizycznego i glosnego placzu w miejscach publicznych .,krzywde i cierpienie mam straszne .Halina

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
  • Powstała Karta Praw Ofiar Wypadków ~hws@iinet.net.au, 2011-08-02 06:59