Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Pomocy - Nie jestem wielbłądem

Autor  |  pavnucy [80.72.39.*]    2007-02-12 15:58
W wyniku włamania i kradzieży straciłem komplet dokumentów. Natychmiast zostały zastrzeżone, lecz mimo to lista przestępstw jest długa. Mimo fikcyjnej weryfikacji według mnie i funkcjonariuszy prowadzących tę sprawę wiele banków udzieliło kredytów. W jednym z nich (”KB”) biurokracja jest tak rozbudowana, że gdy ja wyjaśniałem sprawę przestępstwa udzielenia pierwszego kredytu to z odpowiedzią banku dostałem kolejną umowę zawarcia następnego kredytu na zastrzeżone dokumenty. Wyjaśniałem telefonicznie z działem windykacji, że przysyłanie ponagleń do spłaty kredytu pod moim adresem jest wielce irytująca, bo już po pierwszym kredycie bank powiadomił prokuraturę o przestępstwie i poinformował mnie abym nie przejmował się drukami ponagleń spłaty dwóch kredytów.
Starając się o kartę kredytowa w banku gdzie od wielu lat mam otwarty rachunek dowiedziałem się, że w/w KB umieścił mnie w bazie BIK jako niewiarygodnego klienta
Ba mało na żądanie wycofania tej informacji dostałem odpowiedź, że mogą to uczynić po prawomocnym orzeczeniu. Z tego, co wiem to podawanie informacji do BIK musi zawierać prawdę, a tu „KB” świadomie mija się z nią, działając na moją szkodę
Pomocy – przecież nie jestem wielbłądem, jak mam walczyć z biurokracją molocha KB?

Auta dla Firm w Super Ofercie!

Fiat Professional : Ducato, Doblo, Scudo, Fiorino
Sprawdź rabaty w Viamot – Dealer w Krakowie!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »