plan iwestycyjny
Autor | nikocov [83.18.89.*]
2008-12-24 12:55
witam
od wczoraj jestem nowym klientem ovb futurs invest,bede lokowal moje pieniaszki przez nastepne 10 lat ,200zl tygodniowo w portfele modelowe polski,takie jak;
polski portfel akcyjny,zawierajacy fundusze -skarbiec-akcji fio 16%,arka bz wbk 18%,seb 3 akcji fio 12%,ing Fio 12%,unikorona akcji 14%,generali agresywny 10%,legg mason akcji fio 19% (OCZYWISCIW AKCEPTUJAC PODWYSZONE RYZYKO)
oraz
portfel polski specjalistyczny-aktywne zarzadzanie powierzonymi srodkami przez specjalistów w zaleznosci od obserwowanych zmian koniunktury.
instrumenty dluzne oraz fundusze akcyjne
oczywiscie moje koszty to oplaty administracyjne i oplata za zarzadzanie
moje pytanie jest proste:) czy ktos z was uwaza ze postapilem dobrze:)
pozdrawiam
od wczoraj jestem nowym klientem ovb futurs invest,bede lokowal moje pieniaszki przez nastepne 10 lat ,200zl tygodniowo w portfele modelowe polski,takie jak;
polski portfel akcyjny,zawierajacy fundusze -skarbiec-akcji fio 16%,arka bz wbk 18%,seb 3 akcji fio 12%,ing Fio 12%,unikorona akcji 14%,generali agresywny 10%,legg mason akcji fio 19% (OCZYWISCIW AKCEPTUJAC PODWYSZONE RYZYKO)
oraz
portfel polski specjalistyczny-aktywne zarzadzanie powierzonymi srodkami przez specjalistów w zaleznosci od obserwowanych zmian koniunktury.
instrumenty dluzne oraz fundusze akcyjne
oczywiscie moje koszty to oplaty administracyjne i oplata za zarzadzanie
moje pytanie jest proste:) czy ktos z was uwaza ze postapilem dobrze:)
pozdrawiam
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- plan iwestycyjny nikocov, 2008-12-24 12:55

|
|
|