Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio
Autor | kaczmar23041983 [80.53.99.*]
2008-10-08 16:09
Witam,
zapewne ponawiam pytanie moich poprzedników, jednak mój poziom wiedzy jnie jest za wysoki odnośnie funduszy i chciała się zapytać konkretnie o moją systuacje. Otóż mąz zakupił akcje ww funduszy w lipcu 2007 (gdy ceny nie były najlepsze na zakup), a obecnie jesteśmy "w plecy" ok. 50%. Rozumiem,że nie udzieli mi Pan inf. kiedy i ile wzrosną ceny jednostek uczesnictwa, ale chciałam się zapytac czy przy obecnych zawirowaniach na rynku jest możliwość straty wszystkiego, czy to po prostu kwestia kilku lat, żeby chociażby "wyjść na zero" (i czy to w ogóle czekanie kilku lat ma sens, bo wzrost cen usług i towarów przez ten czas i tak spowoduje że się straci)?
Z góry dziękuję za odp.
zapewne ponawiam pytanie moich poprzedników, jednak mój poziom wiedzy jnie jest za wysoki odnośnie funduszy i chciała się zapytać konkretnie o moją systuacje. Otóż mąz zakupił akcje ww funduszy w lipcu 2007 (gdy ceny nie były najlepsze na zakup), a obecnie jesteśmy "w plecy" ok. 50%. Rozumiem,że nie udzieli mi Pan inf. kiedy i ile wzrosną ceny jednostek uczesnictwa, ale chciałam się zapytac czy przy obecnych zawirowaniach na rynku jest możliwość straty wszystkiego, czy to po prostu kwestia kilku lat, żeby chociażby "wyjść na zero" (i czy to w ogóle czekanie kilku lat ma sens, bo wzrost cen usług i towarów przez ten czas i tak spowoduje że się straci)?
Z góry dziękuję za odp.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio kaczmar23041983, 2008-10-08 16:09
- Re: Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio bernard_waszczyk, 2008-10-13 10:55
- Re: Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio kammi.s, 2008-10-15 20:46
- Re: Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio madziens, 2008-10-22 20:11
- Re: Pioneer zrównoważony fio i pioneer akcji polskich fio bernard_waszczyk, 2008-10-23 11:24

|
|
|