Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

PHILIPIAK - kulisy

Autor  |  ~Adam Bień [83.238.240.*]    2008-12-14 10:58
Ludzie Filipiaka siedzą po forach i wypisują odpowiedzi na maile. Typu "żona używa", "jest zadowolona" itd. Tak, żeby żadna negatywna wypowiedź nie pozostała bez odpowiedzi.
Faktycznie roboty PHILIPIAK jeżdżą po miastach, wynajmują drogie sale i stosują bardzo silną socjotechnikę. Poprzez co sprzedają zwykły produkt porównywalny z innymi konkurencyjnymi firmami za gigantycznie wyższą cenę. Np. Garnki Gerlach to zdecydowanie lepsza jakość, materiał ściany garnka niby ten sam co Philipiak, ale dno garnka jest wykonane ze specjalnego stopu miedzi. Roboty opowiadają emerytom głupoty, że miedź jest w dużych ilościach niezdrowa. Oczywiście, ale wtedy i tylko wtedy gdy ma bezpośredni kontakt z żywnością. Wracając do ceny, oto cena garnków Gerlach:

http://www.sztucce.pl/1145,gerlach-magique-(polysk-miedz)-kpl-garnkow-stalowych-w-pudelku-10-elementow.html

Oczywiście Roboty znajdą tysiące "niby" osób, które będą krytykować moją opinię. Ale to nic. Dodam również, że moderator forum może usunąć moją opinię za parę Państwa złotych, które wpłaciliście hochsztaplerom. Tak wszystko to działa. Osoby pokrzywdzone przez Philipiak proszę kontakt:

oszukani.philipiak@gmail.com

PS Moja żona także została oszukana przez Philipiak podczas mojej nieobesności

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »