Odzyskania wpłaty
Autor | ~Jerzy D. bez rejestr [77.254.125.*]
2012-02-07 08:34
Pożyczyłem w firmie Unaiko pieniądze Pani X bo miała z zysku spłacać swoje zadłużenie u komornika. Nie znałem zasad działania firmy. Uwierzyłem na słowo i pożyczyłem. Powód dla którego Pani X wzięła pożyczkę przestał już istnieć, Porosiłem Panią X o zwrot pożyczki. Okazuje się, że swoich pieniędzy nie mogę odzyskać od dwóch miesiecy. Moje pieniądze mogą być po kawałku wystawiane na sprzedaż.? Ja nie prowadzę żadnej działalności. Mnie zasady działajace w Państwa firmie nie interersują. Jeżeli mogę wpłacić to i muszę posiadać możliwości wypłaty. A tak nie jest. Na moją prośbę zwrotu pieniedzy zostało zablokowane konto moje i Pani X. Jest to odmowa oddania pieniędzy. Jak się takie działanie nazywa ?. Powstała u mnie trudna sytuacja rodzinna, potrzebuję pieniędzy, mam je i nie mam.
Proszę o informację w jaki sposób i w jakim czasie mogę swoje pieniądze odzyskać.
Pani X napisała rezygnacje z tej pożyczki i zobowiązała sie oddac te pieniadze, ale nie ma z czego. Proszę Państwa o rozwiązanie tego. Z poważaniem Jerzy D.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Odzyskania wpłaty ~Jerzy D. bez rejestr, 2012-02-07 08:34

|
|
|