Odpowiedzialność banku za nieaktualizowanie danych w BIK
Autor | holland [80.55.103.*]
2007-05-31 09:20
Witam,
czy bank, który ponad rok nie aktualizował moich danych w BIK i przez to straciłam możliwość kredytu hipotecznego ponosi za to jakąkolwiek odpowiedzialność? (niaktualne dane polegają na tym że nadal figuruję jako osoba o niespłaconym kredycie choć mam dokumenty że ten kredyt rok temu spłaciłam)jest to jedyny kredyt jaki wzięłam w życiu na małą kwotę 2000pln a skończył się smutno ponieważ straciłam szansę na mieszkanie.Zrobił tak KREDYT BANK -nie powinien przekazywać chyba do BIK niepoprawnych merytorycznie danych.
czy bank, który ponad rok nie aktualizował moich danych w BIK i przez to straciłam możliwość kredytu hipotecznego ponosi za to jakąkolwiek odpowiedzialność? (niaktualne dane polegają na tym że nadal figuruję jako osoba o niespłaconym kredycie choć mam dokumenty że ten kredyt rok temu spłaciłam)jest to jedyny kredyt jaki wzięłam w życiu na małą kwotę 2000pln a skończył się smutno ponieważ straciłam szansę na mieszkanie.Zrobił tak KREDYT BANK -nie powinien przekazywać chyba do BIK niepoprawnych merytorycznie danych.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Odpowiedzialność banku za nieaktualizowanie danych w BIK holland, 2007-05-31 09:20
- Re: Odpowiedzialność banku za nieaktualizowanie danych w BIK maciej_duszczyk, 2007-06-04 10:12
- Re: Odpowiedzialność banku za nieaktualizowanie danych w BIK wiowio, 2007-08-24 08:54
- Re: Odpowiedzialność banku za nieaktualizowanie danych w BIK krzysztofsf, 2007-08-24 11:05
- Jak to ma sie do ustawy o danych osobowych? krzysztofsf, 2007-08-26 20:13

|
|
|