Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Ocena PORTFELA I OCENA POSUNIęCIA.

Autor  |  piterxxx [83.23.123.*]    2008-01-13 16:16
Witam Panie Emilu.Proszę o pomoc w ocenie mojego portfela i ocenę mojego następnego posunięcia.
Mój portfel obecnie wygląda tak:
Arka BZ WBK Stabilnego Wzrostu -10.358,20
ING Stabilnego Wzrostu -3.929,31
Legg Mason Akcji - 8.097,87
Gwarantowany AEGON - 6.128,09
Razem 28.529,97.A jak zaczynałem w czerwcu to miałem 30tyś.
Jak by jeszcze giełda tak spadła do 3100 na WIG 20 to bym chciał za pieniądze z Gwarantowany AEGON - 6128 i z ING Stabilnego Wzrostu -3929 kupić Arka FIO Akcji żeby odrobić te stratę.Czy to było by dobre posunięcie?A może Pan mi doradzi co lepiej jest w tej chwili zrobić bo dołki na giełdzie są to może czas kupować?
Acha jeszcze coś na stronie Aegonu gdzie sprawdzam swój portfel dostałem taką wiadomość :
Uprzejmie informujemy, iż od dnia 10/01/2008 mają Państwo możliwość zamiany obecnie posiadanej Umowy Ubezpieczenia na Życie z Ubezpieczeniowym Funduszem Kapitałowym – Portfel Inwestycyjny na Umowę Ubezpieczenia na Życie z Ubezpieczeniowym Funduszem Kapitałowym - Globalny Portfel Inwestycyjny.

Z Globalnym Portfelem Inwestycyjnym zyskają Państwo możliwość inwestowania poprzez ubezpieczeniowe fundusze kapitałowe oferowane przez AEGON TU na Życie S.A., w starannie wyselekcjonowane fundusze, nie tylko w Polsce (31 funduszy krajowych), ale również na całym świecie (15 funduszy zagranicznych).

Czy chcesz zamienić Umowę Ubezpieczenia Portfel Inwestycyjny na Umowę Ubezpieczenia Globalny Portfel Inwestycyjny i zacząć inwestować na światowych rynkach?
CZY WARTO PANIE EMILU?
Z góry dziękuje za odpowiedź.

;

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »