Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Obsługa

Autor  |  ~MIeczysław K. [77.222.250.*]    2012-01-24 21:29
18.11.2011 r.
W piątek w oddziale Banku Reiffeisen przy ulicy Sobieskiego zlecono mi wypłatę większej gotówki i poprosiłem o przygotowanie w/w gotówki na wtorek 22.11.2011 r. około godz. 10 00, zlecenie przyjęła Pani Renata Jóźwicka-Doradca klienta
Poinformowała mnie, że bank jest czynny od godz. 10 00. Powiedziałem, że przyjadę po godzinie 10 00. Około godziny 11 00 telefonuje do mnie Katarzyna Konińska,
ponieważ nie zgłosiłem się o 10 00 pieniędzy już dla mnie nie ma. Poinformowała mnie, że w drodze wyjątku może mi wypłacić 50 % w 100 złotowych banktotach, a 50 % w 50 złotowych banktotach.W tym układzie poprosiłem o wypłatę w banknotach 100 złotowych a po drugą połowę przyjdę jutro, pytając czy będę czekał 3 dni na drugą połowę. Pani stwierdziła, że nie ma takiej możliwości, ponieważ zmuszona jest naliczyć mi prowizję na połowę nie odebranej kwoty.
W związku z tym poprosiłem o wypłatę zleconej całej kwoty. Jestem rozżalony i niezadowolony z postępowania Pani Katarzyny Konińskiej i uważam, że jako pracownik Raiffeisen Banku nie wywiązała się z należytego obowiązku Banku. W XXI wieku opuściłem Bank z PEŁNĄ REKLAMÓWKĄ PIENIĘDZY. CZY TAK POWINNO BYĆ??

Niezadowolony klient
Mieczysław K.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
  • Obsługa ~MIeczysław K., 2012-01-24 21:29