Nowy sposób na wyższą emeryturę?
dla mnie to zadna zacheta
odliczenie od podstawy opodatkowania duzo mi nie da choc jest to krok w dobrym kierunku
a co do wyplat to jesli zdecyduje sie na wyplate jednorazowa istnieje szansa ze wpadne w drugi prog i zaplace duzo wiecej niz zyskalem, to samo jesli odwale kite za wczesnie i kasa splynie do spadkobiercow, a wyplata na raty jest po mysli zarzadzajacych bo bede dalej obracac moja kasa
poza tym pytanie brzmi jak firmy ktore prowadza ikze beda zarzadzac tymi pieniedzmi, jesli tak jak TFI lub OFE to ja dziekuje postoje
plus oplaty jakie beda sobie liczyc za to dobrodziejstwo
innymi slowy, umiesz liczyc licz na siebie
odliczenie od podstawy opodatkowania duzo mi nie da choc jest to krok w dobrym kierunku
a co do wyplat to jesli zdecyduje sie na wyplate jednorazowa istnieje szansa ze wpadne w drugi prog i zaplace duzo wiecej niz zyskalem, to samo jesli odwale kite za wczesnie i kasa splynie do spadkobiercow, a wyplata na raty jest po mysli zarzadzajacych bo bede dalej obracac moja kasa
poza tym pytanie brzmi jak firmy ktore prowadza ikze beda zarzadzac tymi pieniedzmi, jesli tak jak TFI lub OFE to ja dziekuje postoje
plus oplaty jakie beda sobie liczyc za to dobrodziejstwo
innymi slowy, umiesz liczyc licz na siebie
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Nowy sposób na wyższą emeryturę? ~klocunia, 2012-01-23 13:20
- Re: Nowy sposób na wyższą emeryturę? ~zaq, 2012-01-23 13:49
- Nowy sposób na wyższą emeryturę? ~sped, 2012-01-23 13:55
- Nowy sposób na wyższą emeryturę? ~benito71, 2012-01-23 14:18
- Śmieszny tytuł - jaka emerytura? ~Xz, 2012-01-23 17:39

|
|