NOKPLN lub JPYPLN i vice versa - obserwacja online
Autor | forexiarz [81.100.170.*]
2008-07-28 03:16
Panie Przemku
Czy moze mi Pan polecic jakis serwis gdzie moglbym ogladac takie pary online. Zdaje sobie sprawe ze moga nie istniec ale mam nadzieje ze przy obecnej rozwinietej technologi, wymianie gospodarczej oraz kredytach w roznych walutach dla emigrujacych osob z jednego kraju do drugiego par na rynku forex powinno przybywac.
Jezeli moze mi Pan cos polecic to bylbym wdzieczny ( a moze X-Trade Brokers wprowadzi cos takiego - beda przeciez niedlugo kredyty w JPY na nieruchomosci wiec chyba warto to juz zaczac obserwowac).
Pozdrawiam
Forexiarz
Czy moze mi Pan polecic jakis serwis gdzie moglbym ogladac takie pary online. Zdaje sobie sprawe ze moga nie istniec ale mam nadzieje ze przy obecnej rozwinietej technologi, wymianie gospodarczej oraz kredytach w roznych walutach dla emigrujacych osob z jednego kraju do drugiego par na rynku forex powinno przybywac.
Jezeli moze mi Pan cos polecic to bylbym wdzieczny ( a moze X-Trade Brokers wprowadzi cos takiego - beda przeciez niedlugo kredyty w JPY na nieruchomosci wiec chyba warto to juz zaczac obserwowac).
Pozdrawiam
Forexiarz
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- NOKPLN lub JPYPLN i vice versa - obserwacja online forexiarz, 2008-07-28 03:16
- Re: NOKPLN lub JPYPLN i vice versa - obserwacja online przemekxtrade, 2008-07-28 09:58
- Re: NOKPLN lub JPYPLN i vice versa - obserwacja online forexiarz, 2008-07-28 16:23
- Re: NOKPLN lub JPYPLN i vice versa - obserwacja online przemekxtrade, 2008-07-29 10:45

|
|
|
|