No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą
Obstawiam przekroczenie progu 5x 2 komunikaty.
Jeden spółka z Cypru.
Ale mogę się mylić.
To tylko takie przypuszczenia.
Sprawdziłem dokładnie że średnia z pół roku to 3,30.
A więc wezwanie może być po 3,30.
Pytanie czy ew. firma S zamierza przekraczać progi i jak daleko się angażować.
O ile to oni oczywiscie.
Tak zdaje się (nie wiem) kilka osób jest zaangażowanych i spółki zależne.
Należałoby sprawdzić, czy w takim przypadku również obowiązuje ograniczenie 10% na 60 dni - to znaczy czy ci ew. inwestorzy występują pod jednym szyldem...
Czy każda ze spółek może niezależnie kupić wtedy chyba ograniczenia nie występują.
Pytanie jakie tam są stosunki własności.
W każdym razie jako posiadacz akcji jestem zadowolony z dzisiejszej sesji. Małymi kroczkami do przodu. Jesli moje przypuszczenia się sprawdzą MOZEMY mieć wezwanie... po min. 3,30.
Na razie kurs się kisi następuję odłowienie słabszych zawodników.
Wydaje mi się, że jak najgorsze przetrwaliśmy to teraz oddawać na wzroście 20-30% od dna przy spadkach -80% trochę przesada.
Dużo da nam lektura listy chętnych do objęcia serii R.
Typuję:
Generali wiemy ile miało
Pionier j.w.
Aviva utrzymała stan posiadania
IDM 9,99%
Na resztę nie mam pomysłu.
Pożyjemy zobaczymy.
Dzisiejsza sesja to przykład tego, że oddawać na drobnych wahaniach kursu to jest ryzykowne. I albo pozostanie odkupić na+5% albo ... nie zdąży się wsiąść do pociągu.
Wydaje mi się, że czeka nas co najmniej jedna sesja ze wzrostem o 25% i masakrycznie wysokim obrotem... wynikającym z odbierania akcji "ulicy".
W mojej ocenie poziomy bezpieczne to do 3,20.
Potem należy się zastanowić - wezwanie będzie po 3,30 co oczywiście nic nie oznacza.
Bo jeśli wezwanie będzie i ktoś chce zwiększyć o ponad 10% to musi tą drogą się to odbyć.
Być może teraz następuje końcowy etap zbierania akcji. Jednak należy zachować rozsądek ktoś kupuje ktoś dużo sprzedaje. Może też być tak, że w grze znajdują się fundusze (pozostałe 2, szczególnie jeden z nich).
Jeden spółka z Cypru.
Ale mogę się mylić.
To tylko takie przypuszczenia.
Sprawdziłem dokładnie że średnia z pół roku to 3,30.
A więc wezwanie może być po 3,30.
Pytanie czy ew. firma S zamierza przekraczać progi i jak daleko się angażować.
O ile to oni oczywiscie.
Tak zdaje się (nie wiem) kilka osób jest zaangażowanych i spółki zależne.
Należałoby sprawdzić, czy w takim przypadku również obowiązuje ograniczenie 10% na 60 dni - to znaczy czy ci ew. inwestorzy występują pod jednym szyldem...
Czy każda ze spółek może niezależnie kupić wtedy chyba ograniczenia nie występują.
Pytanie jakie tam są stosunki własności.
W każdym razie jako posiadacz akcji jestem zadowolony z dzisiejszej sesji. Małymi kroczkami do przodu. Jesli moje przypuszczenia się sprawdzą MOZEMY mieć wezwanie... po min. 3,30.
Na razie kurs się kisi następuję odłowienie słabszych zawodników.
Wydaje mi się, że jak najgorsze przetrwaliśmy to teraz oddawać na wzroście 20-30% od dna przy spadkach -80% trochę przesada.
Dużo da nam lektura listy chętnych do objęcia serii R.
Typuję:
Generali wiemy ile miało
Pionier j.w.
Aviva utrzymała stan posiadania
IDM 9,99%
Na resztę nie mam pomysłu.
Pożyjemy zobaczymy.
Dzisiejsza sesja to przykład tego, że oddawać na drobnych wahaniach kursu to jest ryzykowne. I albo pozostanie odkupić na+5% albo ... nie zdąży się wsiąść do pociągu.
Wydaje mi się, że czeka nas co najmniej jedna sesja ze wzrostem o 25% i masakrycznie wysokim obrotem... wynikającym z odbierania akcji "ulicy".
W mojej ocenie poziomy bezpieczne to do 3,20.
Potem należy się zastanowić - wezwanie będzie po 3,30 co oczywiście nic nie oznacza.
Bo jeśli wezwanie będzie i ktoś chce zwiększyć o ponad 10% to musi tą drogą się to odbyć.
Być może teraz następuje końcowy etap zbierania akcji. Jednak należy zachować rozsądek ktoś kupuje ktoś dużo sprzedaje. Może też być tak, że w grze znajdują się fundusze (pozostałe 2, szczególnie jeden z nich).
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~i7, 2012-02-13 18:14
- Re: No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~julita, 2012-02-13 18:21
- Jeden komunikat juz jest ~i7, 2012-02-13 18:22
- Re: Jeden komunikat juz jest ~ms, 2012-02-13 18:26
- Re: Jeden komunikat juz jest ~mmmmss, 2012-02-13 19:10
- Re: Jeden komunikat juz jest ~ms, 2012-02-13 20:05
- A jednak ~i7 do ms, 2012-02-13 22:05
- KIBICUJĘ NA SPADKI I KOREKTĘ KURSU kracy, 2012-02-13 19:24
- przynajmniej jasne ~i7, 2012-02-13 20:32
- Re: No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~xxxmichael, 2012-02-13 20:28
- Re: No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~HadwaO, 2012-02-13 20:48
- Re: No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~ms, 2012-02-13 21:44
- Re: No to sprawdzimy czy jakies komunikaty dzisiaj będą ~QTS, 2012-02-13 22:08
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|