Niespłacona pożyczka z Providenta z 2000r
Autor | majeczka_hahaha [89.238.28.*]
2008-09-19 09:17
Witam serdecznie i bardzo proszę o pomoc.
W 2000r wzięłam pożyczkę z Providenta na prośbę rodziców :( Wysokość pożyczki wynosiła 2500zł, łączna kwota do zapłacenia wynosiła ok 4.300zł. Tuz po wzięciu pożyczki wyprowadziłam się z domu rodziców.Zobowiązali sie spłacać pożyczkę, która przecież dla nich wzięłam.Po kilku miesiącach rodzice też zmienili miejsce zamieszkania.
Niedawno dowiedziałam się, że prawdopodobnie spłacili tylko 1.000zł i zaprzestali spłacania.Nie otrzymywałam żadnej poczty, ponieważ zmieniłam adres. Również rodzina wyprowadziła się z miejsca do którego mogły być przysyłane jakiekolwiek informacje.
Bardzo proszę o pomoc.Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji.
Z góry bardzo dziękuję...
W 2000r wzięłam pożyczkę z Providenta na prośbę rodziców :( Wysokość pożyczki wynosiła 2500zł, łączna kwota do zapłacenia wynosiła ok 4.300zł. Tuz po wzięciu pożyczki wyprowadziłam się z domu rodziców.Zobowiązali sie spłacać pożyczkę, która przecież dla nich wzięłam.Po kilku miesiącach rodzice też zmienili miejsce zamieszkania.
Niedawno dowiedziałam się, że prawdopodobnie spłacili tylko 1.000zł i zaprzestali spłacania.Nie otrzymywałam żadnej poczty, ponieważ zmieniłam adres. Również rodzina wyprowadziła się z miejsca do którego mogły być przysyłane jakiekolwiek informacje.
Bardzo proszę o pomoc.Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji.
Z góry bardzo dziękuję...
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Niespłacona pożyczka z Providenta z 2000r majeczka_hahaha, 2008-09-19 09:17
- Re: Niespłacona pożyczka z Providenta z 2000r arkadiusz_krol, 2008-09-19 09:55
- Re: Niespłacona pożyczka z Providenta z 2000r slawekkosa, 2008-09-21 18:00

|
|
|