Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

na razie fundusze...

Autor  |  ~Adam [83.25.17.*]    2009-12-30 13:08
Witam serdecznie,

Przeczytałem całą dyskusję ponieważ interesują mnie te tematy, jestem w młodym wieku i wiem że muszę sam zapewnić sobie godną przyszłość, nie liczę na emeryturę z Zus-u bo kto to wie co się z nim stanie za 35 lat, po za tym kto chcę czekać do 65 lat chcę być do 40 roku życia niezależnym finansowo.

Lubie tematy związane z finansami, uczestniczę w szkoleniach które polecam bo w krótkim czasie można dużo się dowiedzieć a pieniądze zainwestowane w wiedzę zawsze będą się zawracać każdemu kto chcę zacząć inwestować w fundusze inwestycyjne polecam szkolenie "Sztuka Inwestowania" na którym byłem i jestem zadowolony na początku byłem sceptycznie nastawiony ale zmieniłem zdanie jak zapoznałem się ze stronką np. jeśli wiedza ze szkolenia wyda się komuś zbędna jest 100% zwrotu za szkolenie to pomyślałem sobie czemu nie?

Poniżej podam link do stronki ze szkoleniem może komuś się przyda taka właśnie wiedza po której zaczyna się inwestować na początku pod okiem eksperta zawsze można zadzwonić porozmawiać itp.

http://www.inteligencjafinansowa.com/?m=seminariumpdst&kodr=JUO-856-EWS&s=398

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »